Bazı dizeler vardır, az söyler ama çok şey söyletir. İşte öyle bir an bu. FaustFaust Johann Wolfgang Von GoetheJohann Wolfgang Von Goethe
En sevdiğim 5 kitap 1. Sıfır Noktasındaki KadınSıfır Noktasındaki Kadın 2. TutunamayanlarTutunamayanlar 3. Martin EdenMartin Eden 4. Nietzsche AğladığındaNietzsche Ağladığında 5. Kapıların DışındaKapıların Dışında Okuma listemdeki 4 kitap 1. Depresyon Yas ve MelankoliDepresyon Yas ve Melankoli 2. Mitlerin Kısa TarihiMitlerin Kısa Tarihi 3. Karamazov KardeşlerKaramazov Kardeşler 4. Güç ve MasumiyetGüç ve Masumiyet Önermekten vazgeçmeyeceğim 3 kitap 1. İnsanın Anlam Arayışıİnsanın Anlam Arayışı 2. https://1000kitap.com/kitap/toza-sor--437186 3. FaustFaust En son on puan verdiğim 2 kitap 1. Şölen - DostlukŞölen - Dostluk 2. Kozmos - Evrenin ve Yaşamın SırlarıKozmos - Evrenin ve Yaşamın Sırları Şu an okuduğum kitap(lar) 1. Kinyas ve KayraKinyas ve Kayra 2. İnsan Tabiatını Tanımaİnsan Tabiatını Tanıma

Dilay

@mizukideirai
Vaktiniz varsa siz de yapın lütfen, merak ettim. En sevdiğim 5 kitap 1. The Secret HistoryThe Secret History 2. İlyadaİlyada 3. Alice Harikalar DiyarındaAlice Harikalar Diyarında 4. İlahi Komedyaİlahi Komedya 5. Paradise LostParadise Lost Okuma listemdeki 4 kitap 1. Cengiz Han’ın Ölümsüzlük ArayışıCengiz Han’ın Ölümsüzlük Arayışı 2. Rengeyiği Türkleri: DukhalarRengeyiği Türkleri: Dukhalar 3. UstalıkUstalık 4. Ünlü Filozofların Yaşamları ve ÖğretileriÜnlü Filozofların Yaşamları ve Öğretileri Önermekten vazgeçmeyeceğim 3 kitap 1. The Secret HistoryThe Secret History 2. Görme BiçimleriGörme Biçimleri 3. Vagabond, Vol. 1Vagabond, Vol. 1 (bütün seri) En son 10 puan verdiğim 2 kitap 1. Dicta CatonisDicta Catonis 2. ThermopylaeThermopylae Şuan okuduğum kitap Sisler BulvarıSisler Bulvarı
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
Faust efsanesi başlıyor...
“-Yani beni tanıyor musunuz? -Önemli bir görev için tanrılar beni sana gönderdi.” Yaşamımdan Şiir ve HakikatYaşamımdan Şiir ve Hakikat s.51 Faust (Özel Baskı)Faust (Özel Baskı)
Alıntı
''Neyimize yarar daha fazlasını bilmek? Karanlıkta doğduk, karanlıkla soydaşız, Ve kendimize de dahil herkese yabancıyız.'' FaustFaust
Mefistofeles:
“Başarı ve mutluluk nasıl kenetlidir birbirine, Ama ahmaklar bunu aklına bile getirmezler; Sahip olsalardı ahmaklar Hikmet Taşı'na, Kalmazdı elbette taşta hikmetten eser.” Faust (Özel Baskı)Faust (Özel Baskı) s.118
Alıntı