Sofies Welt

Jostein Gaarder
Yeni Kitaplarım : Jean Baptiste Del Amo / Havyan Hükümranlığı Milan Kundera/ Rehin Alınmış Bir Batı Jenny Erpenbeck/ Kairos Margurite Duras/ Pasifik'e Karşı Bir Bent Gabriel Garcia Marquez / Yüzyıllık Yalnızlık Yukio Mişima / Bahar Karları Yukio Mişima / Kaçak Atlar Yukio Mişima / Şafak Tapınağı Yukio Mişima / Meleğin Çürüyüşü Kenzaburo Oe / Suda Ölüm Ahmet Büke / Kırmızı Buğday Murat Gülsoy / Kıyamet Sonrası Olağan Bir Ölüm J. M. Coetzee / Michael K Yavuz Ekinci / Aziz Frederic Gros/ Yürümenin Felsefesi Melisa Kesmez / Çiçeklenmeler Fidel Castro / Tarih Beni Beraat Ettirecektir Seray Şahiner / Ülker Abla Jostein Gardner/ Sofie'nin Dünyası Haruki Murakami / Koşmasaydım Yazamazdım Seray Şahiner / Vatan Millet Samatya Louis Ferdinand Celine / Semmelweis Sarah Bernstein / İtaat Etüdü İlber Ortaylı / Fatih Sultan Mehmed Orhan Pamuk / Kara Kitap Hayvan Hükümranlığı Rehin Alınmış Bir Batı Kairos Unutmanın Genel Teorisi Pasifik'e Karşı Bir Bent Yüzyıllık Yalnızlık Bahar Karları Kaçak Atlar Meleğin Çürüyüşü Suda Ölüm Kırmızı Buğday Kıyamet Sonrası Olağan Bir Gün Michael K. Yaşamı ve Yaşadığı Dönem Aziz Yürümenin Felsefesi
Sofie için evin bahçesi kendi başına bir dünya olmuştu hep. Sofie'nin Dünyası
“Ölüm bizi ilgilendirmez, var olduğumuz sürece ölüm ortada yoktur; ölüm geldiği anda da biz artık yokuz.” Sofie'nin Dünyası
Tiyatro sahnesinde senin rolün ne?
Bir tiyatro sahnesidir, bütün dünya. Kadınlar da, erkekler de sadece birer oyuncu. Sahneye bir girer, bir çıkarlar. Ve tek bir insan ömrü boyunca pek çok rol oynar. Sofie'nin Dünyası
Alıntı
Sofie'nin Dünyası "Foça'da Felsefeyi Sevdiren Roman Sofie'nin Dünyası'nın İzinde" başlıklı incelemem YOUTUBE kanalımda: youtu.be/8RmMM-d2vOk?si=...