~ Aşkınıyam Kitap Okuma Etkinliği ~
📖Her yeni kitap keşfe çıkmak gibiydi. Ruhumda saklı olan bir keşfe. ✍🏼 Hikmet Anıl ÖztekinHikmet Anıl Öztekin | BAŞLANGIÇ TARİHİ : 11.09.2023 BİTİŞ TARİHİ: 08.10.2023 PDF linkleri aşağıdadır⬇️ disk.yandex.com.tr/d/Leq6--1Q2ZeUeQ t.me/Sebbiaruz NOT: ALINTI, İNCELEME VE İLETİLERİMİZİ BU İLETİNİN ALTINA EKLİYORUZ. NOT: KATILIMLARINIZI LÜTFEN YORUM OLARAK BELİRTİNİZ. Etkinlik süreci boyunca aşağıda belirtilmiş olan kitaplardan en az bir tanesini seçip katılabilirsiniz☺ 📚OKUNACAK KİTAPLAR 📚 ↪️DENEME – İNCELEME GRUBU 🔸 İnsanın Acısını İnsan Alırİnsanın Acısını İnsan Alır - Şükrü ErbaşŞükrü Erbaş 🔸 Peygamber'in AynalarıPeygamber'in AynalarıA. Ali UralA. Ali Ural 🔸 Uçuş DenemeleriUçuş Denemeleri - İbrahim Tenekeciİbrahim Tenekeci ↪️ROMAN 🔹 OdOdİskender Palaİskender Pala 🔹 Ben RabiaBen RabiaSadiye Erol AykaçSadiye Erol Aykaç 🔹 SuskunlarSuskunlar - İhsan Oktay Anarİhsan Oktay Anar ↪️KLASİKLER ▪️ Bir İdam Mahkûmunun Son GünüBir İdam Mahkûmunun Son Günü - Victor HugoVictor Hugo ▪️ Yeraltından NotlarYeraltından Notlar - Fyodor DostoyevskiFyodor Dostoyevski ▪️ DenemelerDenemeler - MontaigneMontaigne ↪️ŞİİR 🔸 BuhurumeryemBuhurumeryemLale MüldürLale Müldür 🔸 Leyla ile Mecnun - Şiirler VIILeyla ile Mecnun - Şiirler VII - Sezai KarakoçSezai Karakoç 🔸 Alınyazısı Saati - Şiirler IXAlınyazısı Saati - Şiirler IXSezai KarakoçSezai Karakoç ↪️ÜTOPYA - DİSTOPYA 🔹 BizBizYevgeni İvanoviç ZamyatinYevgeni İvanoviç Zamyatin 🔹 19841984George OrwellGeorge Orwell 🔹 Güneş ÜlkesiGüneş Ülkesi – #y:45695 ETKİNLİĞE KATILANLAR: 🌹 Madam MelankoliMadam Melankoli || BuhurumeryemBuhurumeryem 🌹 1-Gönül MakâmıGönül Makâmı🌷 2-Gülnihal AvcıGülnihal Avcı🌷 3-papatyahanım◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿✿papatyahanım◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿✿🌷 4-https://1000kitap.com/tecerrud🌷 5-Ömer YatağanÖmer Yatağan🌷 6-KitabseverKitabsever🌷 • BuhurumeryemBuhurumeryem 7-Fatih Rüştü TopaloğluFatih Rüştü Topaloğlu 🌷• BizBizBuhurumeryemBuhurumeryem 8-FurkanFurkan🌷 • Ben RabiaBen Rabia 9-HayalperestHayalperest🌷 10-https://1000kitap.com/zarifoglu_emine🌷 • Leyla ile Mecnun - Şiirler VIILeyla ile Mecnun - Şiirler VII 11-https://1000kitap.com/Kaylz🌷 12-https://1000kitap.com/snina🌷 13-https://1000kitap.com/Bir_saudade🌷 • Ben RabiaBen Rabia 14-SılaSıla🌷 15-NaZLINaZLI🌷 16-RABIARABIA🌷 17-https://1000kitap.com/Acz1kul🌷 • OdOd 18-Çay’candır ☆Çay’candır ☆ 🌷• Güneş ÜlkesiGüneş Ülkesi 19-https://1000kitap.com/gulyanakli🌷 20-https://1000kitap.com/ercnaksy🌷 • Uçuş DenemeleriUçuş Denemeleri 21-https://1000kitap.com/Cilehanedar 🌷• Güneş ÜlkesiGüneş Ülkesi 22-https://1000kitap.com/ktp_ask_kelebek🌷 • Bir İdam Mahkûmunun Son GünüBir İdam Mahkûmunun Son Günü 23- NeharNehar🌷 • Yeraltından NotlarYeraltından Notlar 24-BirkülBirkül🌷 25-NefiseNefise 🌷• BuhurumeryemBuhurumeryem 26-https://1000kitap.com/Minnomm🌷 •İnsanın Acısını İnsan Alırİnsanın Acısını İnsan AlırGüneş ÜlkesiGüneş ÜlkesiLeyla ile Mecnun - Şiirler VIILeyla ile Mecnun - Şiirler VII 27-https://1000kitap.com/Cerenkaradeniz🌷 • OdOd 28-https://1000kitap.com/Tugba_moral3117 🌷• BizBizBen RabiaBen RabiaBuhurumeryemBuhurumeryemİnsanın Acısını İnsan Alırİnsanın Acısını İnsan Alır 29-BahriBahri 🌷• OdOd 30-Merve ☆Merve ☆🌷 31- https://1000kitap.com/Sedefinvisnesuyuu 🌷• Bir İdam Mahkûmunun Son GünüBir İdam Mahkûmunun Son Günü 32-aysays🌷 • Ben RabiaBen Rabia 33-Gönül Dervişi SûfîGönül Dervişi Sûfî🌷 34-@Safderun_birkul🌷 35-KitapaşkınaKitapaşkına🌷 36-@Sokaktabiryazarvar🌷 • Yer Altından NotlarYer Altından Notlar 37-EbruEbru 🌷 • Ben RabiaBen Rabia 38-@sipihr_19🌷 • Ben RabiaBen RabiaOdOd 39-@Hicran___ 🌷 • İnsanın Acısını İnsan Alırİnsanın Acısını İnsan AlırUçuş DenemeleriUçuş DenemeleriSuskunlarSuskunlarOdOdLeyla ile Mecnun - Şiirler VIILeyla ile Mecnun - Şiirler VII 40-@EmineBayarrr 🌷• OdOd 41-https://1000kitap.com/H_j_K 🌷• Yeraltından NotlarYeraltından Notlar 42-BeyzaBeyza🌷 43-ElفidaElفida 🌷• Ben RabiaBen Rabia 44-AsYaAsYa🌷 • Peygamber'in AynalarıPeygamber'in Aynaları 45-https://1000kitap.com/Rabbinemeftunmunzevi 🌷• Leyla ile Mecnun - Şiirler VIILeyla ile Mecnun - Şiirler VII 46-https://1000kitap.com/gulsumcvk 🌷• Yeraltından NotlarYeraltından Notlar 47-https://1000kitap.com/Turkanyesil 🌷• Peygamber'in AynalarıPeygamber'in Aynaları 48- BirkülBirkül 🌷 • Alınyazısı Saati - Şiirler IXAlınyazısı Saati - Şiirler IX 49- https://1000kitap.com/Defter_im 🌷 •Peygamber'in AynalarıPeygamber'in AynalarıBuhurumeryemBuhurumeryemİnsanın Acısını İnsan Alırİnsanın Acısını İnsan AlırBen RabiaBen Rabia
Etkinlik
··1 alıntı·
4 +1'leme
42,9bin Gösterim
Neden erken başlıyorsunuz etkinliğe anlamadım ben.. Lütfen iletideki tarihlere uyalım.. Saygılar..
Aşkınıyam. . .
Zaten erken başlayan birkaç kişi var gördüğüm kadarıyla fazla değil
Sizinle okumaya hayır denebilir mi hiç 🌟☺️ Sizinleyim inşallah 🌼 BizBiz BuhurumeryemBuhurumeryem
Aşkınıyam. . .
Yaa çok teşekkür ederiz hocam☺☺