Bazı dizeler vardır, az söyler ama çok şey söyletir. İşte öyle bir an bu. Faust Johann Wolfgang Von Goethe
En sevdiğim 5 kitap 1. Sıfır Noktasındaki Kadın 2. Tutunamayanlar 3. Martin Eden 4. Nietzsche Ağladığında 5. Kapıların Dışında Okuma listemdeki 4 kitap 1. Depresyon Yas ve Melankoli 2. Mitlerin Kısa Tarihi 3. Karamazov Kardeşler 4. Güç ve Masumiyet Önermekten vazgeçmeyeceğim 3 kitap 1. İnsanın Anlam Arayışı 2. https://1000kitap.com/kitap/toza-sor--437186 3. Faust En son on puan verdiğim 2 kitap 1. Şölen - Dostluk 2. Kozmos - Evrenin ve Yaşamın Sırları Şu an okuduğum kitap(lar) 1. Kinyas ve Kayra 2.

Dilay

@mizukideirai
Vaktiniz varsa siz de yapın lütfen, merak ettim. En sevdiğim 5 kitap 1. The Secret History 2. İlyada 3. Alice Harikalar Diyarında 4. İlahi Komedya 5. Paradise Lost Okuma listemdeki 4 kitap 1. Cengiz Han’ın Ölümsüzlük Arayışı 2. Rengeyiği Türkleri: Dukhalar 3. Ustalık 4. Ünlü Filozofların Yaşamları ve Öğretileri Önermekten vazgeçmeyeceğim 3 kitap 1. The Secret History 2. Görme Biçimleri 3. Vagabond, Vol. 1 (bütün seri) En son 10 puan verdiğim 2 kitap 1. Dicta Catonis 2. Thermopylae Şuan okuduğum kitap Sisler Bulvarı
Faust efsanesi başlıyor...
“-Yani beni tanıyor musunuz? -Önemli bir görev için tanrılar beni sana gönderdi.” Yaşamımdan Şiir ve Hakikat s.51 Faust (Özel Baskı)
Alıntı
''Neyimize yarar daha fazlasını bilmek? Karanlıkta doğduk, karanlıkla soydaşız, Ve kendimize de dahil herkese yabancıyız.'' Faust
Mefistofeles:
“Başarı ve mutluluk nasıl kenetlidir birbirine, Ama ahmaklar bunu aklına bile getirmezler; Sahip olsalardı ahmaklar Hikmet Taşı'na, Kalmazdı elbette taşta hikmetten eser.” Faust (Özel Baskı) s.118
Alıntı