“Şiir Etkinliği”
Burası 1K, burada bir etkinlik biter, öteki başlar! Sevgili 1000 Kitap sakinleri 🎉 Şiir etkinliğimize bu ay da kaldığımız yerden devam edelim diye dümeni elime aldım yüksek müsaadenizle. Etkinliğin amacı keşfetin şiirsiz kalmaması, şiirle dolup taşması bir nevi 🙌🏻 Şiir okumayan kalmasın diye buranın altına şiir kitabı pdfleri bırakacağız. (Elbetteki tercihen kitap alınması lakin biliyorsunuz ki bazen alınamıyor.) Şairlere gelince, daha önce hiç şiir okumamış ya da okuyacak yeni şair arayanlar için de öneri listemiz: Özdemir AsafÖzdemir Asaf Ahmet Hamdi TanpınarAhmet Hamdi Tanpınar Ahmed ArifAhmed Arif Attila İlhanAttila İlhan Ahmet HaşimAhmet Haşim Ahmet ErhanAhmet Erhan Arkadaş Zekai ÖzgerArkadaş Zekai Özger Bedri Rahmi EyüboğluBedri Rahmi Eyüboğlu Behçet NecatigilBehçet Necatigil Cahit KülebiCahit Külebi Cahit Sıtkı TarancıCahit Sıtkı Tarancı Can YücelCan Yücel Cemal SüreyaCemal Süreya Edip CanseverEdip Cansever Faruk Nafiz ÇamlıbelFaruk Nafiz Çamlıbel Fazıl Hüsnü DağlarcaFazıl Hüsnü Dağlarca Gülten AkınGülten Akın Hasan Ali ToptaşHasan Ali Toptaş Hasan Hüseyin KorkmazgilHasan Hüseyin Korkmazgil İsmet Özelİsmet Özel Haydar ErgülenHaydar Ergülen Orhan Veli KanıkOrhan Veli Kanık Ümit Yaşar OğuzcanÜmit Yaşar Oğuzcan Murathan MunganMurathan Mungan Cahit ZarifoğluCahit Zarifoğlu Şükrü ErbaşŞükrü Erbaş Sezai KarakoçSezai Karakoç Ahmet TelliAhmet Telli Nazım Hikmet RanNazım Hikmet Ran Birhan KeskinBirhan Keskin Nilgün MarmaraNilgün Marmara Didem MadakDidem Madak Küçük İskenderKüçük İskender Turgut UyarTurgut Uyar Başlangıç: 01.03.19 Bitiş: 01.04.19 Hepinizi bekliyoruz 😇🤗@Safpapatya ’ya destekleri için teşekkür ederim🌺 KATILIMCILAR: ~ https://1000kitap.com/Safpapatya ~Gamze Ö.Gamze Ö. ~ https://1000kitap.com/farkindalik ~ Nalan KanmazNalan Kanmaz ~ Şizofren Kedi   ོŞizofren Kedi ོ ~ https://1000kitap.com/Ferda_Betul_ciftci ~ SuSu ~ https://1000kitap.com/incierdem ~ L Büşra A.L Büşra A. ~ ASLI AYDINASLI AYDIN ~ https://1000kitap.com/tek_siirlik_sair ~ https://1000kitap.com/kankileyta ~ ViyanViyan ~ Elçiin`Elçiin` ~ https://1000kitap.com/ruhubulut ~ https://1000kitap.com/avsar_kizi38 ~ MTMT ~ Aslı GüngörenAslı Güngören ~ https://1000kitap.com/Mamoste_BY ~ ZeyyZeyy ~ Serhat ZIRIHSerhat ZIRIH ~ miray sancaktutanmiray sancaktutan ~ https://1000kitap.com/Seyda_Aksoy ~ BahaRBahaR ~ Ahhh Mürşit Efendi !Ahhh Mürşit Efendi ! ~ https://1000kitap.com/Prsmz ~ https://1000kitap.com/1kitap1sokak ~ Esma Y.Esma Y. ~ KitapKitap ~ https://1000kitap.com/sznglbk ~ Eylül TürkEylül Türk ~ https://1000kitap.com/artemisgrace ~ Muhibb-i KitapMuhibb-i Kitap ~ Hasan İNCEHasan İNCE ~ İlk İnsanİlk İnsan ~ Leyla BuzakLeyla Buzak ~ OldiOldi ~ Ebru InceEbru Ince ~ skysky ~ https://1000kitap.com/h_sezen ~ Yasemin CelepYasemin Celep ~ https://1000kitap.com/birguzelumut ~ https://1000kitap.com/resulbulama ~ https://1000kitap.com/_ruhberuh ~ LiliyarLiliyar ~ ArzunalbantArzunalbant ~ Sümeyye ArzakçıSümeyye Arzakçı ~ Zeynep K.Zeynep K. ~ Melissa AdaMelissa Ada ~ Selin AydinSelin Aydin ~ https://1000kitap.com/imeliiff ~ https://1000kitap.com/yusufbayar ~ https://1000kitap.com/Bennay ~ FerahnazFerahnaz ~ https://1000kitap.com/yasmin25 ~ M. Emin GeziciM. Emin Gezici ~ ƘίϯαԹɕί ƘίՀαηƘίϯαԹɕί ƘίՀαη ~ Nuray KaleliNuray Kaleli ~ FuzuliFuzuli ~ Padme AmidalaPadme Amidala ~ Gökyüzünün ÖğrencisiGökyüzünün Öğrencisi ~ https://1000kitap.com/Matmazelis_ ~ İlkay bilgilerİlkay bilgiler ~ Özlem  Tosun SoydaşÖzlem Tosun Soydaş ~ https://1000kitap.com/elpasha ~ https://1000kitap.com/Rocker
Etkinlik
1.021 Gösterim
🙋🏻‍♀️ hoşgeldiniz :)
Edip Cansever 'i okumak üzereydim. Katılmak isterim.
Hoşgeldiniz 😇
Eh artık şiire doğru yelken açma zamanım gelde, bende varım 🙋🏽😂
Mesaj olarak açıklayayım?
Gülten Akın Ahmet Arif Cemal Süreya ile beni de ekler misiniz 🌸
Tabii :) Hoşgeldiniz 🌺
Feyza
Merhaba! Şiir etkinliğimiz bugün sonlanmıştır. Katılımlarınız için çok teşekkür ederim. Etkinlik bitse de şiir bitmez ✨ Şiirle kalın 🖤
Merhaba
Merhaba :)