Okunmayacak kitap listesi..
1.Bonus 2.https://1000kitap.com/kitap/mor-panayir--143588 3.Fırtınaya Hazırlık 4.Deli Çocuğun Güncesi 5.Eyvallah 1 6.Kapalı Gişe Yalnızlık 7.Menekşe Kokulu Hikayeler 8.Elif Gibi Sevmek 1 9.Bukre 10.Susacak Var 11.Kurşun Mühürlü Tren 12.1000kitap.com/yazar/Ahmet-Bat... 13. 1000kitap.com/yazar/cagri-tan... 14.İskender 15.Havva'nın Üç Kızı 16.Aşk 17.1000kitap.com/yazar/kahraman-... 18.1000kitap.com/yazar/tugce-isi... 19.Mahrem 20.Baba ve Piç 21.Zift 22.Hiçe Doğru 23.Erteleme Sanatı 24.Taocu Sevişme ve Seks 25.Kendini Arayan Adam 26.Dua ve Yaşam 27.Şahitsiz Vakitler 28.1000kitap.com/yazar/Hikmet-An... 29.Sadece Şeyma 30.Hiç 31.Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim 32-Öğlen Namazına Nasıl Kalkılır? 33.Örtüde Yetmiş Esma 34.Önce Kadınlar 35-Galileo'nun Pergeli 36.Bu Kitabın Yazarı Sizsiniz Ey İnsanlar 37.Kaybolan Düşler Senfonisi 38-Öğrendim ki... Sözü Yemindir İyi İnsanların 39. Ted Gibi Konuş 40.Günahın Rengi 41.Meczup 42.Bilinmeyen Adanın Öyküsü 43. Lûgat 365 44.Aymesev 45. Miraç Çağrı Aktaş ( Yazarın bütün kitapları okunmasın mümkünse okumak isteyen arkadaşlar kendibilir ;)) 46.Karayel Hüznü 47.Dervişin Teselli Koleksiyonu 48.Aşkın 100 Yüzü Not: Benim okuyupta beğenmediğim kitapları kapsıyor,tabi ki belki sizin beğendikleriniz olabilir,okudukça okunmayacak kitapları ekleyeceğim sizinde okuyup beğenmediğiniz kitaplar varsa ekleyebilirim. Böylelikle okunmayacak kitap listesi oluşmuş olur, burdan fikir edinmiş oluruz,hep okunacak liste oluşturacağımıza okunmayacak listede oluşturulabilir. :))
··1 alıntı·
4.491 Gösterim
Kişisel gelişim kitaplarının hepsini ekleyebilirsin. Onlarla gelişecek kişilik hiç gelişmese daha mı iyi olur sanki 😏
L Büşra A.
Hiç sevmiyorum bende nadir birkaç okuduysam o kadar, kişisel gelişim kitapları yerine Dostoyevski gibi yazarlar okusalar daha çok gelişim olur bence, haklı olabilirsiniz.
Miraç Çağrı Aktaş'ın bu listede olmaması büyük kayıp. Miraç Çağrı Aktaşsız Okunmayacak Kitap Listesi olmaz. Okunmayacaksa en çok O okunmayacak.;)
L Büşra A.
Mustafa A. unutmuşum hocam demiyorum yazarımsı diyeyim o vakit hocamın sözünü dinliyorum okumuyorum. ;))
Vejetaryenliğin Yararları / Sadık Hidayet Veronika Ölmek İstiyor / Paulo Coelho Kırmızı Saçlı Kadın / Orhan Pamuk Çavdar Tarlasında Çocuklar / J. D. Salinger Delifişek / Jose Mauro de Vasconcelos Ferrari’sini Satan Bilge / Robin Sharma Kafes + Diğer kitapları / Josh Malerman Gölgeler / Zülfü Livaneli Doppler / Erlend Loe ( bunu okuyacaklarına Yabana Doğru kitabını okusunlar ya da İnto The Wild ve Kaptan Fantastik filmlerini izlesinler. )
L Büşra A.
Okumadım bu yazdığınız kitapları, haklı olabilirsiniz,kaptan fantastik bakmıştım böyle kitaplar yerine böyle filmler izlenebilir dediğiniz gibi.
Nazan Bekiroğlu nun masallarını da eklemelisiniz bence 😊😊benim fikrim tabi ki bir de sabah çayı mıydı sabah kahvesi miydi onu da eklemelisiniz
L Büşra A.
Burak ben okumadım,okumadığım kitaplara da kötü diyemem...
Bir Saramago kitabını bu listede görmek üzücü.
Yasemin A. teşekkür ederim öneri için dikkate alacağım. 😊
Hiçbirinide okumamışım eh şanslı sayılırım .d
L Büşra A.
Ne güzel gerçekten şanslısınız o zaman.:)
Bütün watpad kitapları.
L Büşra A.
Kapı eşiğinden bile geçmesin.