2025 Yılında Okuduğum Kitaplarla EVET, BELKİ,HAYIR Akımı
Korku-EVET Mahkûm-EVET Miras Oyunları-HAYIR Hapishane Şifacısı-Kesinlikle EVETT Altın Kafesin Esiri-Kesinlikle EVETT Kan Haini-Kesinlikle EVETT Oz Büyücüsü-EVET Yakıcı Sır-EVET Ay Işığı Sokağı-EVET Belladonna-HAYIR Ermiş-BELKİ Cam Şato-BELKİ Karanlık Taç-EVET Suikastçının Hançeri-EVET Ateşin Varisi- EVET Rosie ve Rüyaların Romeo’su-EVET Ermişin Bahçesi-BELKİ Böğürtlen Kışı-Kesinlikle EVET Sahaf Mendel-Kesinlikle EVET Arlo Finch - Alevler Vadisi-BELKİ Harry Potter Gibi Düşünmek ve Davranmak-EVET Kalpsiz-1000 kere EVETT Gölge ve Kemik-BELKİ Gölgeler Kraliçesi- Manon kraliçemm, EVET Kuşatma ve Fırtına-HAYIR Ozan Beedle'ın Hikayeleri-EVET Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?-BELKİ Maymunlar Gezegeni-100%100 EVET Peter Pan-EVET Çöküş ve Yükseliş-BELKİ Çağlar Boyu Quidditch-BELKİ İnsanlar-EVET Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat-EVET Kargalar Meclisi-Bütün puanlarım sana feda olsun, EVETT Mutlu Prens-EVET Kilitli Kapı-EVET Sahte Krallık-EVETTT Ormandaki İblis-EVET Cinder-EVETTTTT Amok Koşucusu-BELKİ Scarlet-EVETTT Büyücünün Yeğeni-EVET Aslan, Cadı ve Dolap-EVETT Eğer Beni Görebilseydiniz-EVET Cress-Serideki favori kitabım,EVETT At ve Çocuk- Serinin en iyisii,Kesinlikle EVETT Bir Zanaatla Beklenmedik Karşılaşma-EVET Levana- EVETT Winter- EVETTTT Dr. Jekyll ile Bay Hyde-BELKİ Kölelikten Kaçış-BELKİ Mart Menekşeleri-BELKİ Uzak Yıldızlar-EVETTT Prens Caspian-Kesinlikle EVETT Anatomi-BELKİ Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu-EVETT Ölümsüzlük-HAYIR, sadece jack güzeldii. Gümüş Sandalye-EVETTT Sıfırın Altında-HAYIR,KESINLIKLE HAYIRR Son Savaş-EVETT
·1 alıntı·
1 +1'leme
8,7bin Gösterim
Sıfırın Altında'ya o kadar katılıyorum kiiii korkunç bi kitaptı😭
Sȳzaerys•
Haşhaş Savaşı’nı çok seviyorum ayy yeminle kitabı okurken hep aklımdan gecti. Yani Nasa da çalısıp nasil bu kadar salak salak hareketler yapiyorlar
Çok güzel olmuşş bir fırsatta bende yapmak isteriim 🤍🦋✨
Teşekkürlerr canım🤍.
Okumak istediğim birçok kitabı da eklemişsiiin bana da fikir olduu eline sağlııkkk🫶🏻💙
Çok tesekkürlerrr🫂🫶
Çok güzel olmuşşş🧡 -da miras oyunları neden hayır
Sȳzaerys•
Naz yyzz Teşekkürler🫂. Sen de umarım harika kitaplar okursunn ve yeni yılın seninde kutlu olsunn🤎
Merak ettiğim birçok kitap buradaa, çok güzel bir fikir olmuş emeğine sağlıık 🫶🏼💙🌟
Çok teşekkürlerr🫂🫶
Ne kadar rengarenk bir liste bayıldım çok güzel olmuş 🫶🏻😻 cam şatoya başlamayan da bir ben kaldım galiba 🫠
Sȳzaerys•
Çok teşekkürlerr canımm🤍. Kesinlikle başlamalısın okuduğum kısma kadar sevdiğim bir seri oldu. Belki ilk kitaplar sarah j maas'ın yaşının küçüklüğünden dolayı yazımı ve karakterler o kadar iyi gelmeyebilir ve 'ya abarttıkları seri bu mu?' diye düşünebilirsin( ben de öyle olmuştu da) ama yeni karakterlerin gelmesi ile seri çok farklı bir noktaya gidiyor🤎