Takip ettiğim hesaplar ve hatırlattıkları kitaplar

Book Butterfly

@Book_Butterfly
Takip ettiğim hesaplar ve bana hatırlattıkları kitaplar
🦇 @150milyoneuro Persona 1: KaranlıkPersona 1: Karanlık ve Once Upon A Broken HeartOnce Upon A Broken Heart 🦇 @moonn_light Alabora LimanlarıAlabora Limanları ve Doksan Artı DörtDoksan Artı Dört 🦇 EceEce VahşiVahşi 🦇 miraymiray Bir Karanlık PencereBir Karanlık Pencere 🦇 @Mahperi777 Öyle Bir UğradımÖyle Bir Uğradım ve Ölü Tanrı'nın ŞarkısıÖlü Tanrı'nın Şarkısı 🦇 Rümeysa BALÇINRümeysa BALÇIN Lordlar ve VarislerLordlar ve Varisler 🦇 @Rowe11na Küçük KadınlarKüçük Kadınlar 🦇 @CelineAbrams Hapishane ŞifacısıHapishane Şifacısı ve Daisy Jones ve The SixDaisy Jones ve The Six 🦇 @_Katniss_Everdeen_ Açlık OyunlarıAçlık Oyunları 🦇 Ela CezanEla Cezan Dikenler ve Güller SarayıDikenler ve Güller Sarayı, Akhilleus’un ŞarkısıAkhilleus’un Şarkısı ve NutukNutuk 🦇 AynurAynur Bazı İnsanlar Böyle YaşarBazı İnsanlar Böyle Yaşar 🦇 Ebrar ₊ ⊹Ebrar ₊ ⊹ Ejderha ve YıldızEjderha ve Yıldız ve Canavarın da Kalbi VarmışCanavarın da Kalbi Varmış 🦇 @elifsudev_ Gurur ve ÖnyargıGurur ve Önyargı, Locke Lamora'nın YalanlarıLocke Lamora'nın Yalanları ve Kargalar MeclisiKargalar Meclisi 🦇 ☆inciküpeliokur☆inciküpeliokur Canım Aliye, Ruhum FilizCanım Aliye, Ruhum Filiz 🦇 @BooksOfEcrin Gümüş Yürek 1Gümüş Yürek 1 🦇 @u_may Hainin Mührü 1Hainin Mührü 1 🦇 lerona ✧☾⚘⭑lerona ✧☾⚘⭑ Akhilleus’un ŞarkısıAkhilleus’un Şarkısı 🦇 Elif☆Elif☆ KafkaOkur - Sayı 96 (Şubat 2025)KafkaOkur - Sayı 96 (Şubat 2025) ve AnatomiAnatomi 🦇 Bilgesu NineBilgesu Nine GökçenGökçen 🦇 @no1haymitchstan Daisy Jones ve The SixDaisy Jones ve The Six 🦇 begümorabegümora Bülbül Kapanı IBülbül Kapanı I ve "Bir Fırça Aşk" 🦇 h˙⋆`h˙⋆` Senden Önce Senden SonraSenden Önce Senden Sonra 🦇 @fantasticokur Kargalar MeclisiKargalar Meclisi 🦇 @Olulerevi Lordlar Ve VarislerLordlar Ve Varisler 🦇 Şevval‘sŞevval‘s BelladonnaBelladonna 🦇 BükrebenBükreben İnferno: Kanto Iİnferno: Kanto I 🦇 BüşraBüşra On Üç’ü BağlamakOn Üç’ü Bağlamak 🦇 ekin ✧ekin ✧ Dördüncü KanatDördüncü Kanat 🦇 Tugce D.Tugce D. GökçenGökçen ve Dördüncü KanatDördüncü Kanat 🦇 elif kilicelif kilic İyilik ve Kötülük Okulu 1İyilik ve Kötülük Okulu 1 🦇 SkrnSkrn Dördüncü KanatDördüncü Kanat ve Hainin Mührü 1Hainin Mührü 1 🦇 @AfroditMahzeni Troyalı KadınlarTroyalı Kadınlar ve Ölü Tanrı'nın ŞarkısıÖlü Tanrı'nın Şarkısı 🦇 Hülya BulutHülya Bulut Vampir Sokağı SanguinariusVampir Sokağı Sanguinarius 🦇 Bilge❃Bilge❃ Kız Kardeş ŞarkısıKız Kardeş Şarkısı 🦇 AzrielAzriel Krallar Ve SoytarılarıKrallar Ve Soytarıları 🦇 Sümeyye first of her name mother of catsSümeyye first of her name mother of cats İs Kokan Zeytin Ağacıİs Kokan Zeytin Ağacı 🦇 zehrazehra Haşhaş SavaşıHaşhaş Savaşı ve Kırık Bir KalpKırık Bir Kalp 🦇 V.V. Villains Are Destined to Die, Vol. 1Villains Are Destined to Die, Vol. 1 🦇 B.N.Ş26B.N.Ş26 Harry Potter ve Felsefe TaşıHarry Potter ve Felsefe Taşı 🦇 Sȳzaerys•Sȳzaerys• KalpsizKalpsiz 🦇 BalımBalım OyunbazOyunbaz 🦇 ☆Astraea☆☆Astraea☆ CinderCinder 🦇 NobodyNobody İyi Bir Kızın Cinayet Rehberiİyi Bir Kızın Cinayet Rehberi 🦇 VeronikaVeronika Oyuncak MüzesiOyuncak Müzesi 🦇 VeilleuseVeilleuse Ay DüğümüAy Düğümü 🦇 Melis♡Melis♡ Spy x Family, Vol. 1Spy x Family, Vol. 1 🦇 DamlaDamla Dördüncü KanatDördüncü Kanat 🦇 Dekk‍Dekk‍ GökçenGökçen 🦇 @Eira_GumusYurek_Damla Gümüş Yürek 1Gümüş Yürek 1
3.107 Gösterim
nedeninii sorsam??? İlk kez biri bana farklı bir kitap yazıyor daa
@Rowe11na aglama aglamaa😉💞
Seviyor gibi miyim! Aşığım o seriyeeeee. Çok mutlu oldum
Bilge❃
Kullanıcı adından sonra çok net anladımm nfndmxmxm 🫶🏻
💖
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu akımda Gümüş yüreğe karşı bağışıklık kazandım da DÖRDÜNCÜ KANAT NE KISXJDPXWNPDXQHHIPXSQJIPSIXQPJSIZQ
NDMSMSSNNSNZSMSM
Mutluluktan dans etmek istiyorum! Çok teşekkür ederim Bilge'm! 😭🫶🏻🫂