Stephen King Etkinliği Başladı!!!! (Bitti)
Korku-Gerilim türünün üstadı King'i okumaya davet ediyorum dostlar, var mısınız ? ''O'' isimli romanıyla zamanında aradığımı bulmamı sağlayarak, beni okumaya teşvik etmiş bir yazardır. Bu nedenle bende yeri çok ayrıdır. İnsana kafayı yedirdetecek bir anım var kendisiyle; ama o anıyı buraya yazıp 10 sayfalık bir etkinlik oluşsun istemiyorum :D Her neyse konuya dönersek; Son zamanlarda bir çoğumuz King okumak isteyip de sürekli erteliyoruz (Mesela ben 8 aydır erteliyorum ). Etkinlik vesilesiyle tam gaz okuyabiliriz artık ! Biraz gerilim ve ekşın dozajını arttıralım, ne dersiniz ? King, zamanında okuma hızımıza yakın düzeyde yazıp, sürekli bi kitap çıkardığı için, kendisinin 100'e yakın kitabı var. İstediğinizi okuyabilirsiniz arkadaşlar, o kadarına da biz karışmayalım yahu ! :D Yalnız; incelemeleriniz, güzel alıntılarınız ve tavsiyelere her zaman açığız. Paylaşmaktan çekinmeyin sakına :D Etkinlik süresi olarak : Şu aralar site etkinlikten geçilmiyo. Çok acelemiz yok, hayırlısıyla Bayram'da büyüklerimizin ellerinden öpelim ve 20 Haziran' da başlayalım; kitaplar biraz fazla ve hepsi merak konusu olduğu için 1.5 aylık bir zamandan aşağısı kurtarmaz bizi. Okumaya üşenenler için : Başlangıç: 20.06.2018 Bitiş: ---------- Ve son olarak; Üstad Mithril / NobodyMithril / Nobody'in de dediği gibi : ''Yoksa siz hala hiç Stephen King okumadınız mı? Stephen King'i boşvermeyin sakın! OO kabusunuz olur rüyalarınıza falan girer, kendinizi bir anda 22/11/6322/11/63 tarihinde Gece Yarısını Dört GeçeGece Yarısını Dört Geçe bir Bay MercedesBay Mercedes içinde Hayvan MezarlığıHayvan Mezarlığı önünde bulursunuz ! GözGöz'leriniz SisSis'ten önünüzde uzanan Yeşil YolYeşil Yol'u göremez. ÇağrıÇağrı'nızı hiçbir MedyumMedyum duyamaz. Bunu, Rüya AvcısıRüya Avcısı'nın bir OyunOyun'u sanırsınız. Ama değildir.Bu, MahşerMahşer'in kendisidir :D '' Etkinliğe hepiniz davetlisiniz :D Katılımcılar: 1)Ebru InceEbru Ince 2)HakanHakan 3)https://1000kitap.com/Matelda 4)Mithril / NobodyMithril / Nobody / Doktor UykuDoktor Uyku 5)https://1000kitap.com/yasmin25 6)Murat ÇMurat Ç 7)BaharBahar 8)HomelessHomeless 9)Muzaffer AkarMuzaffer Akar 10)https://1000kitap.com/effective 11)Kaan TKaan T 12)NigRaNigRa 13)Samet HızırSamet Hızır 14)https://1000kitap.com/Rolan 15)https://1000kitap.com/yyaso 16)Siyah İnciSiyah İnci 17)https://1000kitap.com/Drhilal 18)https://1000kitap.com/Cansuozcan 19)BaranBaran 20)BerkecanBerkecan 21)https://1000kitap.com/Asiye_96 22)alicealice 23)Ebrus.Ebrus. 24)https://1000kitap.com/Hayalperestcik 25)Mustafa DayanırMustafa Dayanır 26)https://1000kitap.com/tbgzlkts 27)Elvan ÖZTÜRKElvan ÖZTÜRK 28)CemCem 29)özgeözge 30)ArvennArvenn 31)https://1000kitap.com/sultanzey 32)SzweigSzweig 33)L Büşra A.L Büşra A. 34)FilizFiliz 35)Yeşim GökdoğanYeşim Gökdoğan 36)https://1000kitap.com/Karokur 37)Adige TekinAdige Tekin 38)https://1000kitap.com/ruhubulut 39)ParendeParende 40)TwiceTwice 41)https://1000kitap.com/Uzaydnbiri 42)LiliyarLiliyar 43)miraymiray 44)ÖzlemÖzlem 45)Yadigar SoydanYadigar Soydan 46)https://1000kitap.com/zeynepsecil 47)Oğuzhan KoçyiğitOğuzhan Koçyiğit 48)ElberethElbereth 49)Cansu KocakCansu Kocak 50)Yusuf ÇorakcıYusuf Çorakcı 51)UğurUğur 52)kübra aksoykübra aksoy 53)BüşraBüşra 54)Sherlock HolmesSherlock Holmes 55)mkbmkb 56)https://1000kitap.com/Jaqen 57)Yiğit OmayYiğit Omay 58)https://1000kitap.com/aseyfii 59)RuveydaRuveyda 60)SongülSongül 61)YamtarYamtar 62) 'Sena'Sena 63)ÖzgeÖzge 64)RecepRecep 65)HazanHazan 66)NeslihanNeslihan 67)https://1000kitap.com/Nephrenka 68)https://1000kitap.com/Huzunlu_Palyaco 69)İlithiyaİlithiya 70)https://1000kitap.com/saudadelendim 71)HilalHilal 72)ozgeozge 73)Okuma Delisi / EmirOkuma Delisi / Emir 74)https://1000kitap.com/lahavlevela 75)https://1000kitap.com/fatmavarnacik 76)https://1000kitap.com/nausicaa 77)https://1000kitap.com/Safpapatya 78)https://1000kitap.com/LordVade 79)Hasret bulutHasret bulut 80)Scout FinchScout Finch 81)funda denefunda dene 82)https://1000kitap.com/nergislikovuk 83)ASLI AYDINASLI AYDIN 84)Seda ÖzSeda Öz 85)a.a.
Etkinlik
Hakan
1 yıl olmuş yaw, 2019 versiyonunun zamanı geliyor gibi.
Geçen yıl bu etkinlik vesilesiyle O'yu okumuştum bu sene de Mahşer'i okumak isterim :)
Hakan
Baştan anlaşalım; Herkes OO'yu okumadan etkinligi bitirmiyoruz :)
Hakan
Arkadaslar Mahser kitabını okurken sıkıldığım noktalar olsada, bitirtikten sonra geriye baktigimda cok basarili ve guzel bir eser okudugumu fark ettim. Okurken, sıcaginn da etkisiyle, biraz bunalıyordum. Suan kitabı hazmetmeye baslayinca, kitaba olan sevgim kat kat artiyor :)
Hakan
Hadi hadi etkinlik başlıyor! İletiye bakıp katılmakta korkan arkadaşlar; lütfen cekinmeyin. Bakın sürekli birileriyle dost oluyoruz, birbirimize destek oluyoruz... Tek yapmaniz gereken katılmak istediginizi belirtmek, zaten jet hızıyla listeye ekliyorum hemen :)
Hakan'ın reklamlarına dayanamayarak bu yoğunluğumda ben de aranıza Hayvan Mezarlığı ile katılayım. Gününün çoğunu kedilerle geçiren, bir kedi manyağı olarak artık Church ile tanışma vaktim geldi sanırım.
Hakan
Heee Uğur Abi, bu arada etkinlik kapsamında Mahşer de var, söyleyim dedim :D Ama yoğun oldugundan ısrar etmicem :D
Beni ekler misiniz Yeşil Yol okuyup inceleme yazacağım. Çok heyecanlı, filmini izlemiştim kitabı merak ediyorum :)
Hakan
Hiç gelmeyeceksiniz sanmaya başlamıştım, hoş geldiniz :)