Niyet ettim gördüğüm tüm sahte alıntıları şikâyet etmeye!
Bu tarz paylaşımların değerli yazarlarımıza çok büyük bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Yıllarca düşünerek, çalışarak, tüm duyguların ve hayal kırıklıklarının içinden geçerek bir zihin seviyesine ulaşıyorsun ve bir edebi eser meydana getiriyorsun. Sonra birisi geliyor ve senin ismini atarlı giderli facebook sözleriyle yan yana anıyor. Bunun adı saygısızlıktır. Ayrıca bunun yayılması internet çöplüğünde büyük bir bilgi kirliliğine sebep olmaktadır. Yani içinde her Olric geçen cümle Oğuz Atay 'a ait değil. Ya da her hüzünlü kamyon arkası kıvamında aşk cümlesi Kürk Mantolu Madonna'da geçmiyor. İnsanların bir an önce Şeker Portakalı, Tutunamayanlar, 1984 kitaplarını rahat bırakmalarını diliyorum.
Alıntı
“Eğer dikkatli dinlersen sessizlik güzeldir.” 🪐 • George Orwell | 1984
Benzer kitaplar etkinliği:
1000Kitap’ın öneri robotunu yapay zekâ desteğiyle baştan sona yeniledik. Artık kitap, akıştaki gönderi, okur takip ve diğer tüm öneriler çok daha kişisel ve ilgili olacak sevgili okurlar. 🚀 Önerilerimizin başarısını görmek için bazı “benzer kitap testleri” yapıyoruz. Eğer sistemimiz şu çiftleri doğru eşleştirebiliyorsa, doğru yolda olduğumuzu düşünüyoruz: 📖 OlasılıksızAklından Bir Sayı Tut 📖 Savaş SanatıKendime Düşünceler 📖 Cesur Yeni Dünya1984 📖 Suç ve CezaYeraltından Notlar 📖 Küçük PrensŞeker Portakalı Peki siz ne dersiniz? Sizce hangi kitabı okuyan mutlaka diğerini de okumalıdır?
1000Kitap Güncellemeleri
Kitabın evreni vs benim evren ✌🏻 1984