Aziz Nesin Etkinliği
Aziz Nesin'in doğumgünü 20 Aralık 1915. Bu yıl 107 yaşına basacak büyük yazar. Düşündüm ki bana okuma alışkanlığı kazandıran bu büyük aydın için bir okuma etkinliği yapalım. Şöyle aramızda. Aybaşında başlayalım, yılbaşında bitirelim. Böylece bir kez daha anmiş oluruz. Katılmak isteyen olursa kitap ismiyle birlikte lütfen belirtsin... 1- Filiz Deliler Boşandı 2- @moyatacvyat_02_20 Tatlı Betüş Adamı Zorla Deli Ederler 3- @MatSiyaah Sizin Memlekette Eşek Yok mu Adamı Zorla Deli Ederler Damda Deli Var Gerçeğin Masalı Bay Düdük 4- La Vita É Bella Yokuşun Başı Fil Hamdi Nasrettin Hoca Gülütler Gömüyü Arayan Adam Laiklik, Dincilik ve Atatürkçülük 5- @Nbaylar İnsanlar Uyanıyor 6- Varsayalımismail • İTC Bilmem Ne Adası 7- @1sinemsi Şimdiki Çocuklar Harika 8- AYŞE... Kördöğüşü Tut Elimden Rovni Adamı Zorla Deli Ederler 9- @drkitapp Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz 10- @lotuscicegi Nah Kalkınırız 11- ✰ Yıldız ✰ Şimdiki Çocuklar Harika 12- okuyankoalaa Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz 13- Kitabsever Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz 14- Lina Surname 15- Gönül. Tatlı Betüş 16- Papatya Tatlı Betüş 17- @Utagan Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz 18- @Scgscg Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz 19- Maksude Bir Sürgünün Anıları 20- @elifce_kitaplar Şimdiki Çocuklar Harika 21- Miss Hacker Şimdiki Çocuklar Harika 22- Börte Şimdiki Çocuklar Harika 23- @Serhattinho1 Zübük 24- Nazlıgül Gerçeğin Masalı 25- @katranmavisii Bay Düdük 26- @Ebrucaa Aziz Nesin'den Çocuklara En Güzel Öyküler 27- Günseli Cin Tatlı Betüş 28- @bemilitan Yokuş Yukarı 29- Cey Hanım Diyebilirsiniz Surname 30- @EcMi Salkım Salkım Asılacak Adamlar Nutuk Makinesi Kördöğüşü 31- @Bendis___ Deliler Boşandı Şimdiki Çocuklar Harika 32- Yücel Ünal Salkım Salkım Asılacak Adamlar 33- •derya Şimdiki Çocuklar Harika 34- Mukaddes özge Demir Şimdiki Çocuklar Harika 35- Semiha Zümra T. Yetmiş Yaşım Merhaba 36- @seda_bera Aziz Nesin - Tahsin Saraç Mektuplaşmaları Salkım Salkım Asılacak Adamlar Okuma Güncesi 37- @Sddk_Ozan Bir Sürgünün Anıları 38- Gncokuyor İnsanlar Konuşa Konuşa 39- Nurhayat Ölmüş Eşek 40- @profeysinil Hoşça Kalın 41- @Heisen_berg Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz 42- @unilereozgurluk Bütün Şiirleri 1 43- Songül Bir Sürgünün Anıları
5,3bin Gösterim
Ben katılacağımı söylemiştim ama unutmuşum özür diliyor ve Bütün Şiirleri 1 ile ucundan bucağından yakalıyorum etkinliği :)
Özür ne demek Dilan, olur mu öyle şey. Hoşgeldin ve keyifli okumalar. ☘️🙏🤗📚
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz ile eşlik ediyorum. Keyifli okumalar dileklerimle.. 🌌📚
Harika haber, keyifli okumalar 🍀
Ben de katılmak isterim Barış Bey. Tatlı Betüş ile.
Çok mutlu olurum😄
Deliler Boşandı olsun benim ki. Güzel düşünmüşsünüz , okuyarak analım ustayı 😊
Harika:)
Şimdiki cocuklar harika kitabi ile katilmak.isterim