elif kilic

@oreosheate
asiri yapasim geldi, kitapligimda okunmayi bekleyen kitaplar: a. insallah yakin zamanda okuyacaklarim (keyfi) 1. Madame Bovary 2. Âdem'den Önce okudum bu bitti👍🏽 3. Gizli Bahçe 4. Güzel Dünya Neredesin? okudum 5. Çoluk Çocuk 6. Karanlık Kehanet 7. Kurtların Hükmü okudum 8. Feo ve Kurt okudum 9. Mutlu Prens okudum (sonradan eklendi) 10. On İkinci Gece okudum (sonradan eklendi) 11. Jason Thorn’u Sevmek okudum (sonradan eklendi) 12. Nah Kalkınırız okudum (sonradan eklendi) 13. Babel (sonradan eklendi) okuyorum 14. The Ballad of Songbirds and Snakes (sonradan eklendi) 15. Enstitü okudum (sonradan eklendi) b. İNSALLAH yakin zamanda okuyacaklarim (birlikte okuma sozu verdiklerim) 1.
·2 alıntı·
5,1bin Gösterim
Kindle nasil yaa kullanisli mi bı de kitap satın alma islemi orda da var mı
kalihora
ne demekkk, maalesef oyle ya yeterince kitap okursam kindle almak daha uyguna gelmis olcak djxnfjdkf
OUABH serisine devam et ve lordlar ve varisleri de okuu😭
kalihora
ediyorum ediyorum 3. kitaba baslicam ama lordlar ve varisleri hic okuyasim gelmiyo 😭
Önce bunları oku boş ver kindle ı jsjsshdj
kalihora
bi hevesimi alayim da okurum skfsjdj
Sadece pandoranın kutusunu okumuşum. Pandoranın kutusunu da tokyo manga baskısını almıştım. Tokyo manga cidden çok güzel basıyor❤️‍🔥 Beyaz dişte rafımda beni bekliyor😊
kalihora
ben tokyo manga'nin kapaklarini begenemiyorum ya ☹️☹️ beyaz dis'i 7 sene once almistim ne zaman okursam artik sjckdkfk
DİKENLERİN BÜYÜSÜ BENİ ONU OKUDUĞUM ZAMAN Bİ GÖTÜRDÜ ÇOK GÜZEL Bİ SAFE PLACEDİ
kalihora
ayy en kisa zamanda okucamm standalone olmasi da super biktim 100 kitaplik serilerden