8 Mart Dünya Kadınlar Günü Okuma Etkinliği
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününün kutlanacağı aya geldik sonunda!! Bu ay şöyle bir etkinlik yapmak istedim. Katıldığım etkinlikler (#99828260) ve hali hazırda devam eden okumalarım haricinde, elimde bulunan kadın yazarların kitaplarını okumak istiyorum. Elimde olan kitapları liste olarak paylaşıyorum. Amacım okuyabildiğim kadar çok kadın yazar okuyup, okumak isteyenlere önayak olmak. Katılmak isteyen okurlar olursa daha da güzel olur. 🌸🤸‍♀️ Bir ek bilgi paylaşayım: Katılan bütün okuyucular ellerinde hangi kadın yazar varsa onun kitabını okuyabilir. Hatta ne kadar farklı ve sayı olarak ne kadar çok olursa o kadar güzel olur. Aşağıdaki liste benim elimde olan kitapların listesidir. Lütfen sizler de elinizde mevcut olanları paylaşıp, okuyunuz.🙏🌺 Simone de Beauvoir - Sessiz Bir ÖlümTezer Özlü - Çocukluğun Soğuk GeceleriUrsula K. Le Guin - MülksüzlerFüruzan - Gül MevsimidirTuğçe Tatari - Anneanne, Ben Aslında Diyarbakır'da DeğildimNihan Kaya - Disparöni ya da Yaşama KorkusuVirginia Woolf - OrlandoLou Andreas-Salomé - ArayışlarAyfer Tunç - Dünya AğrısıMagda Szabo - Kapı✔️ Zeynep Kaçar - KabukMine Söğüt - Şahbaz'ın Harikulâde Yılı 1979Nilgün Marmara - Sylvia Plath'ın Şairliğinin İntiharı Bağlamında AnalizGeorge Eliot - Silas MarnerJane Austen - Gurur ve Önyargı✔️ Buket Uzuner - HavaKaren Young - Kanlı BataklıkEce Temelkuran - Düğümlere Üfleyen KadınlarAdalet Ağaoğlu - Bir Düğün GecesiDarien Gee - Umut MevsimiTess Gerritsen - Bıçak SırtıNilgün Marmara - Kırmızı Kahverengi DefterSylvia Plath - Ariel ve Seçme ŞiirlerKristin Hannah - Evden Çok UzaktaKristin Hannah - Ateşböceği YoluKristin Hannah - Gerçek RenklerBüşra Sanay - Kardeşini Doğurmak
2.888 Gösterim
Uğultulu Tepeler , Emily Brontë ile bende katılıyorum sizlere ✨
SonAy
Desteğiniz için teşekkür ederim.☺ Keyifle okuyun.🙏
Keyifle okuyun☺🙏
Gurur ve Önyargı ile ben de varım :)
Harika 👏 Kadın gücüne destek verdiğiniz için teşekkür ederiz Hakan Bey 🙏😊
Ben de bu güzel etkinliğe katkı sağlamak istiyorum.
Çok mutlu olurum Sultannn Hanım 😊🌺
Merhaba ben de varım.