Improbable

Adam Fawer
Ekim Ayı okunan kitaplar :)))
Bu ayi bitirirken kesin az kitap okudum diye düşünürken; listeyi çıkarınca, aslında benim için ne kadar verimli bir ay olduğunu farkettim. Her okuduğum kitap ayrı ayrı güzeldi. Yeni yazarlarla tanıştım. Yeni kahramanlarım oldum. Korkuyu Beklerken Olasılıksız Akıl ve Tutku Oyunlarla Yaşayanlar Kitapçı Mendel Aşk Pulbiber Mahallesi Ben, Kirke Ah'lar Ağacı İnsan Bir Eksik Sözdür Yaşıyoruz Sessizce İnce Memed 1
Benzer kitaplar etkinliği:
1000Kitap’ın öneri robotunu yapay zekâ desteğiyle baştan sona yeniledik. Artık kitap, akıştaki gönderi, okur takip ve diğer tüm öneriler çok daha kişisel ve ilgili olacak sevgili okurlar. 🚀 Önerilerimizin başarısını görmek için bazı “benzer kitap testleri” yapıyoruz. Eğer sistemimiz şu çiftleri doğru eşleştirebiliyorsa, doğru yolda olduğumuzu düşünüyoruz: 📖 OlasılıksızAklından Bir Sayı Tut 📖 Savaş SanatıKendime Düşünceler 📖 Cesur Yeni Dünya1984 📖 Suç ve CezaYeraltından Notlar 📖 Küçük PrensŞeker Portakalı Peki siz ne dersiniz? Sizce hangi kitabı okuyan mutlaka diğerini de okumalıdır?
1000Kitap Güncellemeleri
Kambersiz düğün olur mu, hiç? Biz de varızz.. 🤗 𝄞 📍En sevdiğim 5 kitap 🌟 1. Monte Cristo Kontu 2. Aşk 3. İnce Memed 4. Çocukluğum 5. Olasılıksız 📍Okuma listemdeki 3 kitap 🌟 1. Karamazov Kardeşler 2. Savaş ve Barış 3. Duygusal Zekâ EQ 📍Önermekten vazgeçmeyeceğim 5 kitap 🌟 1. Ana 2. Beyaz Zambaklar Ülkesi 3. Eğitim Sosyolojisi 4. Utopia 5. Küçük Prens 📍Önermekten vazgeçmeyeceğim 3 yazar 🌟 1. Mustafa Kemal Atatürk 2. Cengiz Aytmatov 3.
Gizemliokur Komitemiz

Hipokampus

@Hipokampus_
Güzel bir akım:)
En sevdiğim 5 kitap 1. Karamazov Kardeşler 2. Sefiller (2 Cilt Takım) 3. İnce Memed 4. Acımak 5. Martin Eden Okuma Listemdeki Üç Kitap 1. Monte Cristo Kontu (2 Cilt Takım) 2. Gog 3. Hay bin Yakzan Önermekten vazgeçemeyeceğim 5 kitap 1. Acımak 2. Yalnızız 3. Karamazov Kardeşler 4. Savaşçı 5. Titus Andronicus En son 10 puan verdiğim 2 kitap 1) Ölüler Evinden Anılar 2) 1984 Önermekten Vazgeçemeyeceğim 3 Yazar 1.
Unutma, bazen gitmek gerekir. Kaybetmek için değil, kendini bulmak için. Olasılıksız
Alıntı
♡ İmzalı kitabımıza baslayalimmmm 😊😊 Olasılıksız Adam Fawer
Hayata Dair
“Geleceği tahmin etmek imkansızdır. Ama şimdiki zamanı çok iyi bilirsen geleceği kontrol edebilirsin." Olasılıksız
Hayata Dair