2025 Bidünyakitap Okuma Listemiz
LİSTE: 7 ocak Paulo CoelhoPaulo Coelho - Veronika Ölmek İstiyorVeronika Ölmek İstiyor 14 ocak Ahmet ÜmitAhmet Ümit - Yırtıcı Kuşlar ZamanıYırtıcı Kuşlar Zamanı (yazarın katılımı ile söyleşi) 28 ocak Ali BektaşAli Bektaş - Gün YüzüGün Yüzü (yazarın katılımı ile söyleşi) 11 şubat Ayfer TunçAyfer Tunç - Bir Deliler Evinin Yalan Yanlış Anlatılan Kısa TarihiBir Deliler Evinin Yalan Yanlış Anlatılan Kısa Tarihi 18 şubat Aylin BalboaAylin Balboa - Bu Hikâye Senden Uzun OsmanBu Hikâye Senden Uzun Osman (yazarın katılımı ile söyleşi) 25 şubat Hüseyin Rahmi GürpınarHüseyin Rahmi Gürpınar - GulyabaniGulyabani 4 mart Sadık HidayetSadık Hidayet - Kör BaykuşKör Baykuş 11 mart Nermin BezmenNermin Bezmen - TeoTeo (yazarın katılımı ile söyleşi) 25 mart Clarissa P. EstesClarissa P. Estes - Kurtlarla Koşan KadınlarKurtlarla Koşan Kadınlar 9 nisan Sinan AkyüzSinan Akyüz - İncir Kuşlarıİncir Kuşları (yazarın katılımı ile söyleşi) 22 nisan Umberto EcoUmberto Eco - Gülün AdıGülün Adı 29 nisan Virginia WoolfVirginia Woolf - Kendine Ait Bir OdaKendine Ait Bir Oda 3 mayıs Adam FawerAdam Fawer MobiusMobius (yazarın katılımı ile söyleşi) 13 mayıs Sinan YağmurSinan Yağmur - Ben NeyzenBen Neyzen (yazarın katılımı ile söyleşi) 20 mayıs Orhan PamukOrhan Pamuk - Kara KitapKara Kitap 27 mayıs Jack LondonJack London - Demir ÖkçeDemir Ökçe 10 haziran Tom RobbinsTom Robbins - Parfümün DansıParfümün Dansı 17 haziran PirayePiraye - Can BorcuCan Borcu (yazarın katılımı ile söyleşi) 24 haziran Margaret AtwoodMargaret Atwood - Damızlık Kızın ÖyküsüDamızlık Kızın Öyküsü 8 temmuz Alper CanıgüzAlper Canıgüz - Oğullar ve Rencide RuhlarOğullar ve Rencide Ruhlar (yazarın katılımı ile söyleşi) 22 temmuz Hakan GündayHakan Günday - AzAz 29 temmuz Irvin D. YalomIrvin D. Yalom Günübirlik HayatlarGünübirlik Hayatlar 12 ağustos Fyodor DostoyevskiFyodor Dostoyevski Suç ve CezaSuç ve Ceza 19 ağustos Charlotte Perkins GilmanCharlotte Perkins Gilman Kadınlar ÜlkesiKadınlar Ülkesi 26 ağustos Ece TemelkuranEce Temelkuran - DevirDevir (yazarın katılımı ile söyleşi) 9 eylül Dan BrownDan Brown - Melekler ve ŞeytanlarMelekler ve Şeytanlar 16 eylül Ataol BehramoğluAtaol Behramoğlu - Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey VarYaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var (yazarın katılımı ile söyleşi) 30 eylül Orhan KemalOrhan Kemal - El KızıEl Kızı 07 ekim Madeline MillerMadeline Miller - Akhilleus’un ŞarkısıAkhilleus’un Şarkısı 14 ekim Afşin KumAfşin Kum - KübraKübra (yazarın katılımı ile söyleşi) 21 ekim Hikmet HükümenoğluHikmet Hükümenoğlu - Sonra Gözler GörürSonra Gözler Görür (yazarın katılımı ile söyleşi) 28 ekim Zülfü LivaneliZülfü Livaneli - HuzursuzlukHuzursuzluk 4 kasım Alex SchulmanAlex Schulman Malma İstasyonuMalma İstasyonu (yazarın katılımı ile söyleşi) 11 kasım Yekta KopanYekta Kopan - Belki Yaz Erken GelirBelki Yaz Erken Gelir (yazarın katılımı ile söyleşi) 18 kasım Gabriel Garcia MarquezGabriel Garcia Marquez - Kırmızı PazartesiKırmızı Pazartesi 25 kasım Yiğit GüralpYiğit Güralp - İyi Hissettiren Yazılarİyi Hissettiren Yazılar (yazarın katılımı ile söyleşi) 9 aralık Ahmet BükeAhmet Büke - Deli İbram DivanıDeli İbram Divanı (yazarın katılımı ile söyleşi) 16 aralık Melisa KesmezMelisa Kesmez - ÇiçeklenmelerÇiçeklenmeler (yazarın katılımı ile söyleşi) 23 aralık Osman BalcıgilOsman Balcıgil - Yağmur ÇiseliyorYağmur Çiseliyor (yazarın katılımı ile söyleşi)
··9 alıntı·
3 +1'leme
30,2bin Gösterim
İnsanın hayatında iyi ki tanıdım dedikleri vardır❣️ yokken eksikliğini hissetmezsin ama tanıyınca sana kattıklarına şaşar kalırsın. İşte öyle bir şey 💐💐💐 iyi ki Emre BulutEmre Bulut iyi ki @BiDünyaKitap grubu❣️
Emre Bulut
Güzel dostlar edindik. Benim için de çok kıymetli bu grubun varlığı. İyi ki kurmuşum ve böyle güzel insanları tanımışım ❤️😍
İşte şimdi şu ekranın karşısına geçip bir keyif kahvesi içme zamanı :)) Emre BulutEmre Bulut Bazen kelimeler yeterli gelmiyor değil mi?
Emre Bulut
Çok emek verdik Kübra. Bu liste için sende çok mesai harcadın. Her şey okuma aşkı için🫶🏾
Bu yorum görüntülenemiyor
2025 güzel sürprizlerle devam ediyor 😍 Teşekkürler Bi Dünya Kitap 🙏🏻
😇🙏🏾
Biz bu mükemmel yıla çoktan başladık. Yazarlarımızla muhteşem söyleşilerimiz oluyor. Herkesi bekliyoruz 1k ailesi. Bizi tanıyınca ne demek istediğimi anlayacaksınız. "Keşke daha önce keşfetseydim dediğiniz" bi grup olacak. 🤗🤗😍😍
🙏🏾
Çayımla salı akşamı beklemek bende bağımlılık oldu
Bağımlılık yaparız😎