Dilay

@mizukideirai
Vaktiniz varsa siz de yapın lütfen, merak ettim. En sevdiğim 5 kitap 1. The Secret History 2. İlyada 3. Alice Harikalar Diyarında 4. İlahi Komedya 5. Paradise Lost Okuma listemdeki 4 kitap 1. Cengiz Han’ın Ölümsüzlük Arayışı 2. Rengeyiği Türkleri: Dukhalar 3. Ustalık 4. Ünlü Filozofların Yaşamları ve Öğretileri Önermekten vazgeçmeyeceğim 3 kitap 1. The Secret History 2. Görme Biçimleri 3. Vagabond, Vol. 1 (bütün seri) En son 10 puan verdiğim 2 kitap 1. Dicta Catonis 2. Thermopylae Şuan okuduğum kitap Sisler Bulvarı
En sevdiğim 5 kitap: 1- Erebos 2- 1984 3- Kavim 4- Veronika Ölmek İstiyor 5- Uyurgezer Okuma listemdeki 4 kitap: 1- İki Şehrin Hikâyesi 2- Martin Eden 3- Leonardo'nun Yahuda'sı 4- Otomatik Portakal Önermekten vazgegmeyecegim 3 kitap: 1- 1984 2- Kırlangıç Çığlığı 3- Erebos En son 10 puan verdigim 2 kitap: 1- Erebos 2- 1984 Şu an okuduğum kitap: Simyacı
Duygu ve Düşünce
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
5-4-3-2-1 kitap akımı
• Favori 5 kitabım - Hava ve Karanlık Kraliçesi - Kelebek Adası - Dune - Fangirl - Anna Karenina • Okuma listemdeki 4 kitap - İkimizin Yıkımı - Bana Dokunma - Erebos - Yeşilin Kızı Anne 4 • Önermekten vazgeçmeyeceğim 3 kitap - Asla Vazgeçme - Sarı Duvar Kağıdı - Dune Mesihi • En son okuduğum ve 10 puan verdiğim 2 kitap - Prenses Leia'nın Günlüğü - Illuminae • Şu anda okuduğum kitap - Her Şey
Alıntı

rookie

@larelaen
5-4-3-2-1 kitap akımı
Keşfetimde sürekli karşıma çıkıyordu, ben de yapmak istedim •Favori beş kitabım - 22/11/63 - Savaşkıran - Anayurt - Unutulmuş Diyarlar - Locke Lamora'nın Yalanları - Rüzgarın Adı •Okuma listemdeki dört kitap - Kalevala - Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları - Frankenstein ya da Modern Prometheus - Altıncı Koğuş •Önermekten vazgeçmeyeceğim üç kitap - Dorian Gray'in Portresi - Cadının Yüreği - Mort •En son okuduğum ve 10 verdiğim iki kitap - Martin Eden - Cerrah •Şu anda okuduğum kitap - Açlık Oyunları
OCAK AYINDA OKUMAYI PLANLADIKLARIM
her ay bunu yaparak yıl sonunda buna ne kadar uyabileceğimi merak ediyorum. üstelik ara vermeden devam edebilme konusunda da etkisi olur diye düşündüm. 🧚‍♀️ Erebos ; azra ˚₊‧꒰ა ☆ ໒꒱ ‧₊˚ 'nın önerisiyle Ve Sonunda İkisi de Ölür Lanetli Tavşan Bir Kış Gecesi Eğer Bir Yolcu ; kitap kulübü Atomik Alışkanlıklar ; kitap kulübü
Duygu ve Düşünce
2024 yaz tatili boyunca okuduğum kitaplar:
az kitap okumuşumdur diye tahmin etmiştim yine de benim gibi birine göre ideal.🧌 1. Bir Karanlık Pencere 10/9 2. İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi 10/9 3. Miras Oyunları 10/8 4. Riley Thorn ve Ölü Komşusu 10/7 5. Bir Kibritle Yok Olmak 10/8 6. Bana Dokunma 10/7 7. Beni Bırakma 10/8 8. Beni Yakma 10/9 9. Bronz 10/8 10. Bronz 2 10/9 11. Erebos 10/7 12. Gecenin Hikayesi - Amelya 10/10 “Sen hep ol.” 13. Gökçen 10/8 14. Gökçen 2 10/7 15. Deliler ve Cellatlar 10/10 16.
2024 Okuma Raporları
Sıfırdan farksız kitaplarımı satıyorum
Şu uygulama üzerinden satıyorum: GArdrops & D0lap: okurbirpenguen Sattığım kitaplar: Ölmek İçin On Üç Sebep - Jay Asher Kar Taneleri - John Green Harry Potter ve Lanetli Çocuk - J.K Rowling Sürgün Çocuklar - Margaret P. Haddix Bir Kalp Bin Umut - Lara Williamson Bir Kalp Bin Umut - Kayla Olson Knulp - Herman Hesse Açlık - Knut Hamsun Domaniç Dağlarının Yolcusu - Şuküfe Nihal Felaketzedeler Evi - Guillermo Rosales Sanrı - Leonardo Patrignani Erebos - Ursula Poznanski Dokuzuncu Hariciye Koğuşu - Peyami Safa ~ Sezgi Aksu: Karanlık Dosyalar: Çözülmüş Vakalar Karanlık Dosyalar - Gizemli Kayıplar ~ George Orwell:
1000k

Öykü

@Oykukk
KİTAPLARIMI SATIYORUM
Kitaplıklarımın bir kısmını yeni kitaplar için boşaltmaya karar verdim. Yaklaşık 30 kitap satacağım içlerinde Labirent Serisi, Stephen King, Harry Potter vs var. Daha ikinci el uygulamalara ilanları koymadım koyduğumda buraya da kitaplarım için bilgilendireceğim Gardrops hesabım: okurbirpenguen