Almak ve Okumak İstediğim Kitaplar Listesi
Şimdi tüm bunları sınıflandıralım: (Aldıklarıma 🗡️ işareti koyacağım) ~gördüğüm gibi parasına bakmadan direk alabileceğim ve en çok istediklerim~ Dünyayı Değiştiren Kitap 🗡️ (Bu seriyle evlenirim ama işte bir türlü alamıyorum) Dikenlikler Prensi Dikenlikler Kralı Dikenlikler İmparatoru ( Mark Lawrence geçen sene tanıştığım bir yazar oldu ama sadece bir kitap okumama rağmen yazımına bayıldım) Sihrin En Koyu Tonu Gölgede Bir Buluşma Işığın Büyüsü (Victoria Schwab (V.E. Schwab) benim çok başlamak istediğim bir yazar bu seriyi özellikle almak istememin nedeni elimde yan hikayesinin çizgi romanın olması) Yedi Krallık Şövalyesi (Zaten yazarın dilini seviyorum ve taht oyunlarından önce buna başlamak istiyorum) Fırtına Bulutu Çan Devşirmeler (Bu seriyide tamamlamak istiyorum) Gümüş Yürek 3 (Kutulu almak istiyorum diğer kitaplarını zaten toplamıştım artık tamamlansın seri) Atuan Mezarları En Uzak Sahil Tehanu Yerdeniz Öyküleri Öteki Rüzgâr (Bu serinin ilk kitabı bende var okumadım ama seveceğime baya eminim) Gümüş Sandalye Son Savaş (bu seriyi hiç okumadım ama artık tamamlamak istiyorum son iki cildim kaldı) Hainin Mührü Hainin Mührü 2 Hainin Mührü 3 (direk kutulu alabilsem Çok sevinirim ya,bir de meraktan ölüyorum bu kitap için zaten korsanlık vs. Falan benim baya zaafım) Tünelde (Timaşın basımına zaten bayılıyorum bu sebeple mutlaka alıp okumak istiyorum) Şapkacılar Haritacılar (Ben bu seriye bayılıyorum çok tatlış bir seri ilk kitabı okudum ancak daha sonra arkadaşıma hediye ettim bu sebeple yeniden almak istiyorum) Yüzen Dünya İblis ve Işık (Bu seri beni kapağıyla baya büyülüyor ya bakalım konusunda fena değil gibi duruyor) Senden Önce Senden Sonra (Yine baya merak ettiğim bir kitap) Skipshock / Zaman Bir Güç Aşk Bir Devrim (Biraz bilim kurgu tarzında bir şeylerde okumak istiyorum o yüzden buda eklensin) Kardan Adamın Külleri Kardan Adamın Külleri 2: Ayaz (Hiç Işıl Işık okumadım ama bu seri baya ilgimi çekiyor) Kara Kule - Silahşor'un Doğuşu (Bu seriyi karanlık fantazi namında baya övüyorlar bu sebeple okumak için son derece sabırsızlanıyorum ama uzun bir seri gibi duruyor bu sebeple toplamak baya zor olacak gibi görünüyor) Evelyn Hardcastle’ın Yedi Ölümü (Yine bu kitabıda inanılmaz merak ediyorum) Ben Robot (Asimovu sevemiyorum iğrenç eylemlerinden kaynaklı ancak adam artık ölü bu sebeple kitaplarını almak ona bir fayda vermeyecektir yoksa almazdım zaten) Cesur Yeni Dünya Çocuk Hırsızı Sobe Saklambaç Körebe (Bu seriyide yine 3 kitaplık kutulu şekilde almak istiyorum) Cadı Şapkası Atölyesi 4 Cadı Şapkası Atölyesi 5 ( Benim en sevdiğim manga serilerinden biri bayılıyorum bu seriye) Şifacı Günceleri - Cilt 1 Şifacı Günceleri - Cilt 4 Şifacı Günceleri - Cilt 5 Şifacı Günceleri - Cilt 6 Şifacı Günceleri - Cilt 7 Şifacı Günceleri - Cilt 8 Şifacı Günceleri - Cilt 13 Şifacı Günceleri - Cilt 16 🗡️ (Bu serinin her şeyiyle aşk yaşıyorum ama biraz dağınık topladığım bir seri maalesef) Dışarı'daki Kız 1 Dışarı'daki Kız 2 Dışarı'daki Kız 3 Dışarı'daki Kız 4 Dışarı'daki Kız 5 Dışarı'daki Kız 6 Dışarı'daki Kız 7 Dışarı'daki Kız 8 Dışarı'daki Kız 9 Dışarı'daki Kız 10 Dışarı'daki Kız 11 Dışarı'daki Kız 12 (Bu seriyide inanılmaz merak ediyorum) Deli Kurt Ruh Adam ( Hüseyin Nihâl Atsız kendisine pek de bayılan biri değilim ama hakikaten tarihi romanlardaki yazımı baya iyi o yüzden bu ikisini de hemen almak istiyorum) Korkunç Yıllar O Topraklar Bizimdi ( Cengiz Dağcı benim bu yıl tanıştığım bir yazar oldu ve beğendim bu sebeple yine ondan okumak istiyorum) Bir Adam Yaratmak (Filmine gittim ve baya iyiydi ancak kitabını okumadım bu sebeple de erkenden alıp okumak istiyorum) Cengiz Aytmatov (fav yazarlarımdan bu sebeple her kitabını alıp okumak istiyorum liste yapsam baya uzar bu yüzden aldıkça bu listenin altına ekleyeceğim) Dracula Şato Stefan Zweig (yine favorilerimden bu sebeple kitaplarını aldıkça ekleyeceğim) Sivastopol Diriliş Kibarlık Budalası Zacharius Usta Karpatlar Şatosu Savaş Sanatı Suikast Bürosu Martin Eden Kızıl Veba Fareler ve İnsanlar Pal Sokağı Çocukları Küçük Kadınlar Hayvan Çiftliği Kedi Gezegeni ~ Yine çok merak ettiğim ama bekleyebilir dediğim kitaplar~ Yüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşliği Yüzüklerin Efendisi - İki Kule Yüzüklerin Efendisi - Kralın Dönüşü (Bende şuan silmarillion var ama seriye yüzüklerin efendisi üçlemesini de toplayıp öyle başlamak istiyorum) Taht Oyunları Kralların Çarpışması - Kısım 1 Kralların Çarpışması - Kısım 2 Kılıçların Fırtınası - Kısım 1 Kılıçların Fırtınası - Kısım 2 Kargaların Ziyafeti - Kısım 1 Kargaların Ziyafeti - Kısım 2 Ejderhaların Dansı - Kısım 1 Ejderhaların Dansı - Kısım 2 Haşhaş Savaşı Ejderha Cumhuriyeti Yanan Tanrı Kızıl Yükseliş Altın Oğul Sabah Yıldızı Demir Altın Damsel Kötülerin Krallığı Lanetlilerin Krallığı Cehennemin Krallığı (Yine merak ettiğim ama bekleyebilir dediğim bir seri) Prenses Gelin Kış Büyüsü Majestelerinin Ejderhası Barut Savaşı Yeşim Taht Fildişi İmparatorluğu Yılanların Dili Kartalların Zaferi Altın Potası Tiranların Kanı Ejderhalar Birliği Vampir İmparatorluğu Lanetliler İmparatorluğu Kan Varisi Kırmızı Kaplan Alemlerin Savaşı Sherlock Holmes - Aklın Şüphesi Suçun Gerçeğidir Arsen Lüpen - Kibar Hırsız Arsen Lupin - Mavi Gözlü Kız Arsen Lüpen - Oyuk İğne Arsene Lupin: Centilmen Hırsız Işığın Ölümü (Bunda da yine kapak baya bir etki verdi) Uzay Gezgini Tuf (Baya eğlenceli duruyor) Şüpheli Tuhaf Ev Altın Kanatlar Kızıl Gökler (Ejderhaların olduğu bir kitaba kolay kolay karşı çıkamam) Korların Alacakaranlığı (Bunun da yine 2 si basılmış galiba 3te vardı ama eklememişler, yine ejderhalı diye) Büyülü Kitaplar Kütüphanesi (Kütüphane kurgusu ve benim hemen orada bitmem) Kapılar Kitabı (Ehe) Ay Tanrıçası'nın Kızı (Çin mitolojisi, yeriz) Kızıl Şehir (Yazarı hiç denemedim ama yine beğeneceğimi düşündüğüm bir yazar) Salgın (Biraz ortalama bir yazım bekliyorum) Cthulhu'nun Çağrısı (Ani bir kararla ekledim) Anı Hırsızları (Ufak tatlış bir distopya, çocuk kitaplarını baya severim) Uğultulu Tepeler Goriot Baba Eugenie Grandet Ölü Ozanlar Derneği Kitabü'l- Esnam Anna Karenina Fahrenheit 451 Savaş ve Barış (2 Cilt Takım) ~ Almakla almamak arasında gidip geldiklerim ~ Canavarın da Kalbi Varmış Canavarlar da Hüzünlüdür (Ben NG nin yazımına bayılıyorum anacak bu kitabın biraz daha lordlar ve varislerden sonra daha arka planda kaldığını çok duydum bu yüzden bira korkuyorum başlamaya) Yozlaşmış Harabeler I Yozlaşmış Harabeler II (Bu seriyide çok ortalama diye duydum biraz daha bekletiyorum bu sebeple)
Mei mirai
Koskoca listeden bir kitap daha alındı bakalım bu yıl sonuna ne kadarı bitecek yüksek ihtimal ile mangaları ve klasikleri bu şekilde bitireceğim
HESABINA BAYILDIM. EJDERHA TEMAN HARRİİİİİKA DURUYPR 🥹🤍🤍🤍
Mei mirai
zümi şu iltifatı karşı cinsinden alsam bu kadar mutlu olamazdım yumuş yumuş oldum🙃🙂 ONURLA TAŞIYACAĞIM EFENDİM...🗡️🗡️🗡️
Alchemisedda taciz güzellemesi var diye biliyprum okumadım ama 🥀 ve bakayım ekleyebiliyorsam Blood Heir türkçesini falan eklerimm
Mei mirai
Şahzede evet evet zaten hani ben bu tür zorba ve maruz kalan kişi shiplerini oldum olası anlayamıyorum
Bende tırpan var aslında percy jacksonu bitirdikten sonra aklımda bir fikir var hem belki uzun süre sonra ileti atmak icin de mantıklı olabilir şey yapayım diyorum elimdeki kitapları yazayım iletiye ve bir iki hafta mesela atıyorum suan boyunca bitirmeye calisayim çünkü o kadar okumadığım kitap birikti ki bana mantıklı geldi valla bilemedim ama
Mei mirai
sena bakalım o zamana müsait olursam inşallah görüşmek üzere ✨
Senden Önce Senden Sonra buu kitabı geçen yaz okudum vee gerçekten çok güzeldi. Duygusal bir anıma geldi belki de bilmiyorum ama sonu gerçekten iyiydi. Ve hikaye boyunca dostlukla ilgili alıntılarıyla falan❤❤. Aşk konulu kitaplar hep okunur ama böyle sıkı dostluklar işleyen kitaplar çok daha fazla olmalı.
Mei mirai
Ela Durmaz aaaaa hiç duymadım ama kapak tasarımından az çok belliydi kaliteli olduğu bide fiyatlarından... Evet timaş genç okuyan nesil artık büyüdü yaptıkları baya akıllıca olmuş
Asimov ne yapmış? Hiç duymadım da🤧 Ben Robot'u okuyup sevmiştim
Mei mirai
Hayruş ✮⋆˙ eğer yaşasa kitabı almak istemezdim ancak adam öldü yani ortada bir kar durumu yok bu sebeple almakta bir mahsur görmüyorum
Vuhhuuu fantastiğin tüm kralları kraliçeleri buradaaa mükkemmel bir liste olmuş 😚🫶🏻
Mei mirai
Şahzede yinede baya sağol şekerim sayende bende almak istediğim kitapları sonunda listeleyebildim böyle olduğu için baya rahat edeceğim sayende🌟🌌