Koreceden Türkçeye Edebiyat
Koreceden Türkçeye Çevrilen Kitaplar: 1. Ae-ran Kim / Benim Mükemmel Hayatım 2. Ahn Jaekyungl / Alice Cheongdamdong'da 1 3. Ahn Jaekyungl / Alice Cheongdamdong'da 2 4. Ahn Junghyo / Gümüş Aygır 5. Anonim / Der. Nana Lee / Kore Öyküleri 6. Baek Eun-Byeol / D-Day: Son Durak 7. Baek Se-hee / Ölmek İstiyorum ama Tteokbokki de Yemek İstiyorum 8. Baek Se-hee / Ölmek İstiyorum ama Hâlâ Tteokbokki Yemek İstiyorum 9. Baek Seung Yeon / Seul'de Bir Mektup Dükkânı 10. Baik Sou Linne / Kıymetlim ve Değerlim 11. Bora Chung / Lanetli Tavşan 12. Bora Chung / Senin Ütopyan 13. Bora Jin / Hafıza Bakımı 14. Cha In-Pyo / Anne Yıldız 15. Chae Man-Sik / Benim Saf Amcam ve Diğer Öyküler 16. Chae Man-Sik / Gökyüzü Altındaki Huzur 17. Chang Kang Myoung / Homodominans 18. Cheon Myeong-Kwan / Balina 19. Cheon Seon-Ran / Dokuz 20. Ch'oe Yun / Manken 21. Cho Kwanghee / İnsan Mahkemesi 22. Cho Nam-Joo / Kim Jiyeong, Doğum: 1982 23. Cho Nam-Joo / Mandalina Yeşili 24. Choi Eunmi / Dün Bahardı 25. Choi Eunyoung / Shoko'nun Gülüşü 26. Choi Jae Hoon / 7 Kedi Gözü 27. Choi Jin-young / Açlık 28. Chon Sang Beong / Göğe Dönüş 29. Chong Chun Lee / Io Adası 30. Chong Chun Lee / Kâhin 31. Djuna / Asansör 32. Dolki Min / Yürüyüş Pratiği 33. Eun-Jin Jang / Cevapsız Mektuplar 34. Gim So-Vol / Açelya Çiçeği 35. Gong Ji-Young / Mutlu Günlerimiz 36. Govang-Su İ / Merhametsiz Yaşam 37. Gu Byeong-mo / Büyülü Fırın 38. Gu Byeong-mo / Dört Komşunun Masası 39. Gu Byeong-mo / Eli Bıçaklı Teyze 40. Han Kang / Beyaz Kitap 41. Han Kang / Çocuk Geliyor 42. Han Kang / Sevgilinin Soğuk Elleri 43. Han Kang / Veda Etmiyorum 44. Han Kang / Vejetaryen 45. Han Kang / Yunanca Dersleri 46. Heo Gyun / Hong Gildong'un Hikâyesi 47. Honggyu Son / Başka Topraklarda Rüzgâr Sert Eser 48. Hwang Bo-reum / Hyunam-Dong Kitabevi 49. Hwang Bo-reum / Kitapların İyileştirme Gücü 50. Hwang Bo-reum / Sade Bir Hayat 51. Hwang Sok-Yong / Günbatımında 52. Hwang Sok-Yong / Prenses Bari 53. Hwang Sok-Yong / Tanıdık Şeyler 54. Hyerin Jo / Kâbus Bağışıklığı 55. Hye-young Pyun / Çukur 56. Hye-young Pyun / Küller ve Kızıl 57. Hyong-O Kim / Sultan ve İmparator 58. Hyun-kyung Sohn / Prensesim 59. Im Bang / Kore Halk Hikâyeleri 60. Im Bang / Kore Hayalet ve Peri Masalları 61. Im Bang / Kore Masalları 62. Jang Jong-hyeon / Yu Gwan-sun'un Hikâyesi 63. Jang Ryujin / Ay'a Gidelim 64. Jang Ryujin / Çalışmanın Hüznü ve Neşesi 65. Jung JaeHan / Yeonnam'ın Yakışıklı Şamanı 66. Jung-Myung Lee / Cennetten Kaçan Çocuk 67. Jung-Myung Lee / Yıldızlara Değen Rüzgâr 68. Kang Kyong-ae / Kadın Manzaraları 69. Kang Yi-eul / Gizli Bahçe 1 70. Kang Yi-eul / Gizli Bahçe 2 71. Kim Bo-Young / Türlerin Kökeni 72. Kim Bo-Young / Yıldız Üçlemesi 73. Kim Dong-in / Patates ve Diğer Öyküler 74. Kim Eun-Sook / Mirasçılar 1 75. Kim Eun-Sook / Mirasçılar 2 76. Kim Ho-yeon / Rahatsız Market 77. Kim Hye-Jin / Kızım Hakkında Her Şey 78. Kim Hyejung / Kayıp Eşyalara Yolculuk 79. Kim Jiha / Yakıcı Susuzlukla 80. Kim Jiyun / Yeonnam-dong'un Neşeli Çamaşırhanesi 81. Kim Manjung / Dokuz Bulut Rüyası 82. Kim Seong-yeon / Kız Arkadaşım 9 Kuyruklu Bir Tilki 1 83. Kim Seong-yeon / Kız Arkadaşım 9 Kuyruklu Bir Tilki 2 84. Kim Su-yeon / Goblin 1 85. Kim Sun Mi / Bisküvi 86. Kim Un-su / Komplocular 87. Kim Ye Eun / Gizemli Çikolata Dükkânı 88. Kim Yeon-Su / Mucize Çocuk 89. Kim Young-Ha / Bir Katilin Güncesi 90. Kim Young-Ha / Kara Çiçek 91. Kim Young-Ha / Kendimi Yıkmaya Hakkım Var 92. Kim Young-Ha / Veda 93. Ko Un / On Bin Can 94. Ko Un / Yarın Destanı 95. Kolektif / Der. Hatice Köroğlu / Kore Öyküleri 96. Kolektif / Kore Roman, Öykü ve Şiir Antolojisi 97. Kyung-sook Shin / Lütfen Anneme İyi Bak 98. Lee Hee-young / Evlatlık 99. Lee Hee-young / Karıştırıcı 100. Lee Ki-ho / Özür Dileriz 101. Lee Kkoch-Nim / Arkadaşı Suçlamak 102. Lee Kkoch-Nim / Arkadaşı Suçlamak 2 103. Lee Kkoch-Nim / Tabii ki Senden Hoşlanıyorum 104. Lee Kkoch-Nim / Zamanı Aşıp Sana Geleceğim 105. Lee Seung-u / Bitkilerin Özel Hayatı 106. Lee Su-Yeon / Telefon Kulübesindeki Kız 107. Lee Sun-Young / Botero Ailesi'nin Aşk Eczanesi 108. Lim Sun-woo / Hayaletin Kalbi 109. Mi-ye Lee / Rüya Dükkânı - 1 110. Mi-ye Lee / Rüya Dükkânı - 2 111. Min Ian / Değerli Hatıralar Oteli 112. Park Min Joon / Squid Game 113. Park Seolyeon / Sihirli Kız Emekli Oluyor 114. Park Wan-suh / Bunca Şingayı Kim Yedi? 115. Poem Yu Jin / Zaman Kurabiyecisi 116. Seo Eun-Chae / Ben Ölmeden Önce 117. Seo Su-Jin / Korece Öğretmeni 118. So Ji Sub / So Ji Sub'un Yolu 119. Soyoung Park / Snowglobe 120. Soyoung Park / Snowglobe 2 121. Sun-mi Lee / Kahve Prensi 122. Şim Hun / Her Dem Yeşil 123. Won-pyung Sohn / Badem 124. Yang Gui Ca / Çelişkiler 125. Yang Gui Ca / Uzak ve Güzel Mahalle 126. Yi Mun-Yol / Değişen Kahramanımız 127. Yi Mun-Yol / Şair 128. Yoonha Byun / Profesör Do'nun Göz Kliniği 129. You-jeong Jeong / İyi Evlat 130. You-jeong Jeong / Yedi Yıllık Karanlık 131. You Yeong-Gwang / Yağmur Mevsimi Pazarı 132. Yun Dong-ju / Gökyüzü, Rüzgâr, Yıldızlar ve Şiir 133. Yun Jungeun / Marigold Kalp Çamaşırhanesi 134. Yun Jungeun / Marigold Kalp Fotoğrafçısı 135. Yun Ko-eun / Afet Gezginleri Koreli ve Koreli Olmayan Yazarların Korece Dışındaki Farklı Dillerden Çevrilen Kitapları: 1. Angie Kim / Mucize Denizaltı 2. Angie Kim / Mutluluk Düşü 3. Axie Oh / Denizin Altına Düşen Kız 4. Axie Oh / Xoxo - 1. Kitap 5. Axie Oh / Asap - 2. Kitap 6. Axie Oh / İblis ve Işık 7. Axie Oh / Yüzen Dünya 8. Crystal Hana Kim / Beni Bırakırsan 9. Elisa Shua Dusapin / Paçinko Bilyeleri 10. Elisa Shua Dusapin / Sokço'da Kış 11. Frances Cha / Sendeki Yüz Bende Olsa 12. Gina Chung / Beni Derinde Bırak 13. Horace Newton Allen / Kore Masalları 14. Hyeonseo Lee / Yedi İsimli Kız 15. Jenny Han / Sevdiğim Tüm Erkeklere - 1. Kitap 16. Jenny Han / Not: Seni Hâlâ Seviyorum - 2. Kitap 17. Jenny Han / Şimdi ve Sonsuza Dek, Lara Jean - 3. Kitap 18. Jenny Han / Güzelleştiğim O Yaz - 1. Kitap 19. Jenny Han / Sensiz Yaz Olmaz - 2. Kitap 20. Jenny Han / Yaz Hep Bizimle Olacak - 3. Kitap 21. Jessica Jung / Parla 22. Juhea Kim / Küçük Ülkenin Kaplanları 23. Julie Lee / Kardeşimin Koruyucusu 24. Julie Lee / Tünelde 25. Jung Yun / Hey Güzellik 26. Jung Yun / Yuva 27. Louise Jordan Miln / İlginç Kore 28. Mary Lynn Bracht / Beyaz Kasımpatı 29. Min Jin Lee / Paçinko 30. Sophie Kim / Tanrı ve Gumiho 31. Stephan Lee / K-Pop Sırları 32. Sumi Hahn / Okyanusun Gözyaşları 33. Susan Lee / Seoulmates 34. Therese Park / İmparatordan Bir Armağan 35. William Elliot Griffis / Kore Masalları 36. Yeji Y. Ham / Görünmez Otel 37. Yeonmi Park / Yaşamak İçin 38. Yoon Ha Lee / Ninefox Gambit 39. Yoon Ha Lee / Raven Stratagem Çocuk ve Gençlik Kitapları (Yetişkinler de okuyabilir.) 1. Ahn Do-hyun / Gümüş Somon'un Büyük Yolculuğu 2. Jia Jeong / Hayırlı Evlat Şimçong Efsanesi 3. Joo Aeryeong / Beyaz Gecenin Kedisi 4. Joo Aeryeong / SumSum Kütüphanesi 5. Linda Sue Park / 39 İpucu-Fırtına Geliyor 9. Kitap 6. Linda Sue Park / Kırık Çömlek Parçası 7. Linda Sue Park / Suya Kavuşuncaya Dek 8. Linda Sue Park / Uçurtma Avcıları 9. Luly / En Uzun Gece 10. Seong-yu Jang / Mago'nun Ormanı 11. Sook-Hee Choi / Duyguların Ne Renk? 12. Sun-mi Hwang / Hayal Kurmaya Cesaret Eden Köpek 13. Sun-mi Hwang / Kiraz Tepesindeki Mucize 14. Sun-mi Hwang / Uçabileceğini Hayal Eden Tavuk 15. Suzy Lee / Ayna 16. Suzy Lee / Dalga 17. Suzy Lee / Gölge 18. Suzy Lee / Sınır Üçlemesi 19. Yi Hyeon / Yeşil Aslan Wanini 1 Son Güncelleme: 17 Mayıs 2026 Koreceden Türkçeye Kurgu Dışı Kitaplar (Eğitim, Araştırma&İnceleme, Psikoloji) --> #250538250 Koreceden Türkçeye Çizgi Romanlar (Manhwa) --> #250738874
Kore Edebiyatı
··19 alıntı·
5 +1'leme
4.181 Gösterim
Çok harika bir çalışma olmus elinize sağlık 😄
Teşekkür ederim beğendiğiniz için. 🌸
Gamze
Kitaplar yazar adına göre alfabetik şekilde yazılmıştır. Yeni kitaplar alfabetik sıraya dikkat edilerek eklenecektir. Bilginize. Not: Bazı yazarlarda ad bazı yazarlarda soyadı öndedir. Goodreads baz alınarak bu şekilde yapılmıştır.
Yeni karşılaştım bu listeyle emeğinize sağlık detaylı çok güzel bir çalışma olmuş.
Teşekkür ederim Burcu Hanım, faydalı olur umarım sizin için. 🌸
Bu listeyi çok beğendim, listeden birkaç kitabı bulup temin ettim. Çok teşekkür ederim çalışmanız için 💜
Gamze
Rica ederim, beğenmenize sevindim. Kitaplar çıktıkça güncellemeye çalışıyorum. 🌸
Bu ne güzel bir paylaşım böyle 🌸 en kısa sürede bakacağım çok güzel tevafuk oldu bi iletiyi görmem :)
Serçe 소라 pdfleri var mı bilmiyorum. Araştırmadım. Umarım bulmuşsunuzdur. 🙃
Aradığım o liste 💕