kitapligimda okunmayi bekleyen kitaplarr
arkadaslar bu sayede biraz kitap almaya ara vermem gerektigini ogrendim (babam hakliymis) o kadar cok varmis ki sagda solda diger odada olanlari yazmaya yer bile kalmadi 😔hayatcokzor 1- Ateşin Varisi 2- Gölgeler Kraliçesi 3- Fırtınalar İmparatorluğu 4- Şafak Kulesi 5- Kül Krallığı 6- Suikastçının Hançeri 7- Gökyüzü ve Nefes Hanesi 8- Miras Oyunları ✓✓ 9- Hawthorne Mirası 10- Son Hawthorne Hamlesi 11- Ten Ve Ateş Krallığı 12- Haşhaş Savaşı 13- Ejderha Cumhuriyeti 14- Değersiz Bir Hayat 15- Duman ve Kemiğin Kızı 16- Küller Şehri 17- Camlar Şehri 18- Düşmüş Melekler Şehri 19- Bir Aklın Savaşı 20- İçi Boş Yeminler 21- Beren ile Luthien 22- Gondolin'in Düşüşü 23- Azat 24- Özgürlük ve Devrim 25- Güç ve İntikam 26- Telepati 27- Hafıza / Telepati 2 28- Ütopya 29- Kalbim ve Diğer Karadelikler 30- Diabolik 31- İnsignia 32- Yeşilin Kızı Anne 33- Oysa Ben Eskiden 34- Gölgede Bir Buluşma 35- İyi Kız Kötü Son 36- İyi Kız Ölüme Çok Yakın 37- Aranızdan Biri 38- Lanetli 39- Tersyüz 40- Birimiz Yalan Söylüyor 41- Birimiz Ölmek Üzere 42- Kral Katili 43- Av - Şifacı (Tek Kitap) 44- Sadece Rüzgâr Bilir 45- Asla Vazgeçme 46- Hain Kraliçe 47- İspanyol Aşk Aldatmacası 48- Paramparça Bir Kız 49- Bin Öpücük 50- Her Şeyden Önce Sen 51- Ateşböceğinin Şarkısı 52- Ateşböceği Yolu 53- Gece Yolu 54- Kış Bahçesi 55- Gerçek Renkler 56- Aşkla Randevu 57- Melez 58- Badem 59- They Both Die at the End 60- Kül ve Kan 61- Bukalemun 62- Dokuz Günlük Kraliçe 63- Boleyn Mirası 64- Altın Oğul 65- Sabah Yıldızı 66- Göçebe 67- Cehennemde Balo Geceleri 68- Levana 69- Winter 70- Uzak Yıldızlar 71- Jane Doe 72- Parçalar 73- Yabancı 74- Yasak Aşkın Kanıtı ✓✓ 75- Yıldızlarda Yazılı 76- Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı 77- Harry Potter ve Melez Prens 78- Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 79- Kargalar Meclisi 80- Sahte Krallık 81- Kırlangıç Dönümü 82- Nietzsche Ağladığında 83- Köpekbalıklarının Kayıp Şarkıları 84- Milena'ya Mektuplar 85- Dorian Gray'in Portresi 86- Mutlu Prens 87- Bir İdam Mahkûmunun Son Günü 88- Gurur ve Önyargı 89- Madame Bovary 90- Kassandra 91- Muhteşem Gatsby 92- Burun 93- Kızıl Veba 94- Jane Eyre 95- Mansfield Park 96- Babaya Mektup 97- Kendine Ait Bir Oda 98- Kuyucaklı Yusuf 99- Gün Olur Asra Bedel 100- Toprak Ana 101- Acımak 102- Dudaktan Kalbe 103- Aşk-ı Memnu 104- Sırça Köşk 105- Innsmouth'un Üzerindeki Gölge 106- Operadaki Hayalet 107- Dracula 108- Cthulhu'nun Çağrısı 109- Uzayda Piknik 110- Maymunlar Gezegeni 111- Su Adamı 112- Noel'de Cinayet 113- Yaban Muzu 114- Pal Sokağı Çocukları 115- İnsanlığımı Yitirirken 116- Yeşil Bambu ve Diğer Fantastik Öyküler 117- Bir Kedi, Bir Adam, İki Kadın 118- Aynalar Cehennemi ve Diğer Öyküler 119- Kayıp Tanrılar Ülkesi 120- Bir Aşk Masalı 121- Aşkımız Eski Bir Roman 122- Beyoğlu'nun En Güzel Abisi 123- İstanbul Hatırası 124- Beyoğlu Rapsodisi 125- Kırlangıç Çığlığı
1 +1'leme
10,1bin Gösterim
Yuh abla naptin, ben okunmamis 20 tane kitabim varken siparis verdigimde abarttim mi diyordum ama benden daha beterleri oldugu icin rahatladim su an 🙏🙏 gidip yeni kitap siparisleri verebilirim. Bu arada iyi bir kizin cinayet rehberine basla!!!! (benim de cam sato serisi oldugu gibi duruyo, okunmamaktan tozlandilar artik)
beyz ୨୧⋆
YA SEYYYY oyle demesen olur mu birisi uzuluyomus da 🙏🙏 (kitap siparisi ver ben arkandayim!!)
Bir kitaplık okunacak kitabım vardı, bir tane daha alayım ona da okuduklarımı koyarım demiştim şimdi 2 kitaplık okunacak kitabım var 😂
beyz ୨୧⋆
😭😭😭 sanirim benim de sonum boyle olcak durduramiyorum kendimi
ÜÇ BASAMAKLI SAYILARA GEÇMİŞ BİRİ DAHA 🥳🥳 18 tanesini okumuşum ama YİNE bu listede de okumadıklarım daha fazla 🥲
beyz ୨୧⋆
üşengeç salyangoz ŞFÇWŞFŞWLDŞWŞWİQİQ dimi evet bence de oyleyiz (hayir sstt)
Acımak ve bir kedi, bir adam, iki kadın ile başlamalısın bence✍🏻✍🏻
not alindiii tesekkurlerr✍️✍️
liste epey uzunmus. okumayi hizlandirsan da olur. iyi sanslar.
beyz ୨୧⋆
tesekkur ederim😭 isim biraz zor su an
Bakarken nefesim kesildi abla