2022
▪︎OCAK ▪︎4 1. Paulo Coelho - Şeytan ve Genç Kadın 2. Paulo Coelho - Piedra Irmağı'nın Kıyısında Oturdum Ağladım 3. José Saramago - Küçük Anılar 4. Paulo Coelho - Casus ▪︎ ŞUBAT ▪︎6 5. Paulo Coelho - Akra'da Bulunan Elyazması 6. Paulo Coelho - Brida 7. Cengiz Aytmatov - Selvi Boylum Al Yazmalım 8. Cengiz Aytmatov - Toprak Ana 9. Paulo Coelho - Aldatmak 10. Paulo Coelho - Portobello Cadısı ▪︎MART ▪︎13 11. Paulo Coelho - Beşinci Dağ 12. Doğan Cüceloğlu - Evlenmeden Önce 13. Didem Madak - Ah'lar Ağacı 14. Didem Madak - Grapon Kâğıtları 15. Didem Madak - Pulbiber Mahallesi 16. Sabahattin Ali - Bütün Şiirleri 17. Paulo Coelho - Zahir 18. Necip Fazıl Kısakürek - Deprem 19. Necip Fazıl Kısakürek - Kanlı Sarık 20. Necip Fazıl Kısakürek - Reis Bey 21. Reşat Nuri Güntekin - Bir Kadın Düşmanı 22. Reşat Nuri Güntekin - Değirmen 23. Reşat Nuri Güntekin - Damga ▪︎NİSAN▪︎12 24. C. S. Lewis - Büyücünün Yeğeni 25. Turgut Uyar - Göğe Bakma Durağı 26. Şükrü Erbaş - Yaşıyoruz Sessizce 27. Charles Belfoure - Paris Mimarı 28. Oscar Wilde - Mutlu Prens - Bütün Masallar, Bütün Öyküler ¡❗ 29. Antoine de Saint-Exupéry - Küçük Prens ¡❗ 30. Şükrü Erbaş - Bağbozumu Şarkıları 31. Stefan Zweig - Mecburiyet 32. Stefan Zweig - Rahel Tanrı’yla Hesaplaşıyor ¡❗ 33. Sarah Jio - Böğürtlen Kışı 34. Anton Çehov - Altıncı Koğuş ¡❗ 35. Zülfü Livaneli - Konstantiniyye Oteli ▪︎MAYIS▪︎7 36. Peyami Safa - #k:330096 37. Tezer Özlü - Eski Bahçe Eski Sevgi 38. Fyodor Dostoyevski - Öteki ¡❗ 39. Fyodor Dostoyevski - Yeraltından Notlar ¡❗ 40. Tezer Özlü - Çocukluğun Soğuk Geceleri ¡❗ 41. William Shakespeare - Bir Yaz Gecesi Rüyası ¡❗ 42. Peyami Safa - Bir Tereddüdün Romanı ¡❗ ▪︎ HAZİRAN ▪︎1 43. André Gide - Theseus ¡❗ ▪︎TEMMUZ ▪︎1 44. Mina Urgan - Bir Dinozorun Anıları ¡❗ ▪︎AĞUSTOS ▪︎3 45. Beyhan Budak - Kendine İyi Davran Güzel İnsan ¡❗ 46. Şükrü Erbaş - Pervane ¡❗ 47. Ivan Turgenyev - Klara Miliç ¡❗ ▪︎EYLÜL▪︎4 48. Tezer Özlü - Yaşamın Ucuna Yolculuk ¡❗ 49. Başo (Matsuo Bashō) - Başo'dan Buson'dan İssa'dan Haikular 50. Lev Tolstoy - Çocukluk 51. Cesare Pavese - Senin Köylerin ▪︎EKİM▪︎14 52. İvan Gonçarov - Oblomov 53. İsmet Özel - Celladıma Gülümserken 54. Ece Ayhan - Son Şiirler 55. Pablo Neruda - Hayvanlar Kitabı 56. Marguerite Duras - Ölüm Hastalığı 57. Ayhan Hünalp - Uzak Maviler 58. Birhan Keskin - Ba 59. Fethiye Çetin - Torunlar 60. Herman Melville - Katip Bartleby 61. Abdulkadir Bulut - Gözyaşları da Çiçek Açar 62. Sevgi Soysal - Tante Rosa 63. Sevgi Soysal - Hoş Geldin Ölüm - Tutkulu Perçem 64. Maurice Blanchot - Ölüm Anım 65. Ahmet Murat - Bir Şair Bisikletle ▪︎KASIM▪︎37 66. Matt Haig - Gece Yarısı Kütüphanesi 67. Ece Ayhan - Çok Eski Adıyladır 68. Seyyidhan Kömürcü - Dünya Lekesi 69. Osamu Dazai - Öğrenci Kız 70. John Berger - Uçuşan Etekler 71. José SaramagoKörlük 72. Lev Tolstoy - İvan İlyiç'in Ölümü 73. Octavio Paz - Ölüm Çiçekleri 74. Fyodor Dostoyevski - Ev Sahibesi 75. Tasos Livaditis - Bir Yel Esiyor Dünya Kavşaklarında 76. Oruç Aruoba - Zilif 77. Pier Paolo Pasolini - Gramsci'nin Külleri 78. Mine Söğüt - Beş Sevim Apartmanı 79. Ece Ayhan - Zambaklı Padişah 80. Sohrab Sepehri - Suyun Ayak Sesi 81. Gülten Akın - Sessiz Arka Bahçeler 82. Marguerite Duras - Buraya Kadar 83. İsmail Uyaroğlu - Hayatı Karşılayan Şiirler 84. Kemal Özer - Kimlikleriniz Lütfen 85. Mine Söğüt - Deli Kadın Hikayeleri 86. Fatma Türe - Bir Usta, Bir Dünya: Behçet Necatigil 87. Sennur Sezer - Sesimi Arıyorum 88. Chris Roberson - iZombie #1 89. Osman Arslan - Fenerbahçe Destanı / Kahraman Arif 90. Osman Arslan - Kara Fatma - Vanlı Kahraman 91. Honore de Balzac - Sarrasine 92. Samed Behrengi - Tarhun (Telhun) 93. Oktay Rifat - Aşık Merdiveni 94. Kemalettin Tuğcu - Köyden İndim Şehire 95. Albert Camus - Asturya'da İsyan 96. Sait Faik Abasıyanık - Şimdi Sevişme Vakti 97. Murathan Mungan - Başkalarının Gecesi 98. Mehmed Kemal - Öğle Rakıları 99. John Berger - Duman 100. John Berger - Katarakt 101. José Saramago - Görmek 102. Furuğ Ferruhzad - İnanalım Soğuk Mevsimin Başlangıcına ▪︎ARALIK▪︎9 103. Oktay Rifat - Perçemli Sokak 104. Ayfer Tunç - Suzan Defter 105. Lev Tolstoy - İnsan Neyle Yaşar? 106. Cevat Çapan - Seçme Şiirler 107. Sunay Akın - Antik Acılar 108. Tomris Uyar - Aramızdaki Şey 109. Tezer Özlü - Zaman Dışı Yaşam 110. Ahmet Ümit - Beyoğlu Rapsodisi 111. Aldous Huxley - Cesur Yeni Dünya
1000k
1 +1'leme
45,3bin Gösterim
Kasım, yazın intikamını almışcasına :)
Gözde
Aynen öyle olmuştu 😁😁